Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ – NEWS

3/2 Κυριακή – Πεζοπορία στα χαμηλά της Πάρνηθας (Βαρυπόμπη – Τατόι). Αναχώρηση από το Παλατάκι 9:00.
4/2 Δευτέρα – Η δίκη του Δημήτρη Κούνδουρου (διάβαζε παρακάτω)
11/2 Δευτέρα– Σύσκεψη των μελών και φίλων του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Προγραμματισμός, Απολογισμός, Ενημέρωση. Η συνάντηση θα γίνει στο Corner στο κεντρικό Χαϊδάρι. Ώρα 7:30 μ.μ.
13/2 Τετάρτη – Πανελλαδική Συνάντηση των Νέων Φίλων της Φύσης στην Αθήνα (7:00 μ.μ.) Οι νέοι του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. καλούνται να πάρουν μέρος. Το καταστατικό της παγκόσμιας ογράνωσης νεολαίας το έχει μεταφράσει ο Γιάννης Μαρκόνης.
17/2 Κυριακή πρωί – Συγκέντρωση των φορέων του Χαϊδαρίου στην οδό Κομνηνών στο Δαφνί για την Περιφεριακή Οδό. Αναδάσωση – Φροντίδα των μικρών πεύκων.
29 – 30/3 Σαββάτο – Κυριακή Περιβαλλοντική Πολιτιστική Εκδρομή του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. στο Μεσολλόγι – Αιτωλικό. Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή.

Ενημερωτικά: Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. συμμετείχε στις εκδηλώσεις για το Ελληνικό 18-20/1, στην ημέρα δράσης για τον Ελαιώνα 27/1 http://elaionas.wordpress.com/, http://indy.gr/newswire/pragmatopoithike-i-mera-drasis-gia-ton-elaina έστειλε μία επιστολή στο ΥΠΠΟ για την Μονή Δαφνίου (πως προχωράει η συντήρηση, πότε θα γίνει επισκέψιμη) καθώς και στη Τροχαία Αιγάλεω και στο Δασαρχείο για την στάθμευση επί της γέφυρας Σχιστού Σκαραμαγκα και στο Δασικό Δρόμο του Ποικίλου Όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: