Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Συνάντηση του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. την Παρασκευή στο Corner

Πρόσκληση

Συνάντηση την Παρασκευή 11 Απριλίου, 8:00 μ.μ. στο Corner, Χαϊδάρι

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.
Την Παρασευή 11 Απριλίου, θα συναντηθούμε στην καφετέρια Corner, Καραϊσκάκη και Δαβάκη, Χαϊδάρι. Τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι:

1. Ενημέρωση για την νομική σύσταση του συλλόγου – Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες.
2. Ενημέρωση για τη δράση του συλλόγου α)Χάρτα για το Π.Ο./ Ακύρωση ειδική διαδρομής του Rally Acropolis στο Π.Ο., β) Έκδοση εντύπου – Πολιτισμός/Ποίηση, γ) Παρεμβάσεις: για τη Μονή Δαφνίου - Περιφερειακή Οδός (να μη παραταθεί η προγραμματική σύμβαση)– Θριάσιο/Ελευσίνα – Λιμάνι Σκαραμαγκά - Στάθμευση στη γέφυρα Σκαραμαγκά και στο δασικό δρόμο δ)Η σχέση μας με άλλους φορείς (Χαϊδάρι, Δυτική Αθήνα, Παναττικό δίκτυο, Friends of Nature), ε) Η εκδρομή στο Μεσολόγγι – κτλ)
3. Προγραμματισμός δράσης: α) Επίσκεψη και συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή / παρουσίαση δράσης/ αίτημα για στέγαση β) 16-18/5 Συμμετοχή δύο μελών στην ετήσια συνέλευση των Friends of Nature (o ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. είναι ιδρυτικό μέλος) γ) Εγγραφή νέων μελών – νεολαία δ) Εβδομάδα Οικολογικής Παρέμβασης (1- 7 Ιουνίου) ε) Δενδροφύτευση τον Σεπτέμβριο στη δασική έκταση στη γέφυρα Σκαραμαγκά στ) Εκδρομή στην Αμφιλοχία ζ) Έκδοση 3ου εντύπου (νεολαία ή ιστορικοί χώροι…) η) Πυρασφάλεια – Πυροπροστασία.
4. Κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ για το Ποικίλο – Έκδοση Ανθολόγιου Χαϊδαριωτών Ποιητών.
5. Άλλα θέματα – Ελεύθερη συζήτηση.

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Σας περιμένουμε να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συντονιστούμε και προγραμματίσουμε τη δράση μας.
Τα προβλήματα που αφορούν το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής μας αλλά και τον πολισμό συνεχώς αυξάνονται. Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. σας καλεί συλλογικά και ατομικά, «όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του», να δράσουμε για να «σώσουμε οτιδήποτε δεν σώζεται»

Δεν υπάρχουν σχόλια: