Δευτέρα, 26 Μαΐου 2008

Παράταση της κατασκευής της σιδηροδρομικής γραμμής Ικονίου - Θριασίου με αστείο πρόσχημα...


Η διάνοιξη της γραμμής στο αρχικό της στάδιο...

Με πρόσχημα τις πυρκαγιές ζητήθηκε η παράταση για την κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής που θα συνδέει το εμπορικό λιμάνι του Ικονίου με το Θριάσιο

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στο Αιγάλεω και στο Ποικίλο Όρος που έχει σχεδιαστεί η γραμμή και πραγματοποιούνται τα έργα καμία πυρκαγιά δεν προέκυψε το 2007 που να καθυστέρησε το έργο προϋπολογισμού 143 εκατ. Ευρώ. Άρα αλλού θα πρέπει να αναζητηθούν οι καθυστερήσεις και ιδιαίτερα οι λόγοι της παράτασης...

Εμείς λέμε: Να τελειώσει το έργο στην ώρα του και να αποκατασταεθεί το τοπίο. Να δενδροφυτευτούν 10.000 δένδρα πριν την παραλαβή τού έργου. Μπορεί να είχαμε τους λόγους μας που διαφωνούσαμε με τη συγκεκριμένη χάραξη όμως τώρα το έργο δεν μπορεί να ακυρωθεί, πρέπει να ολοκληρωθεί και να παραληφθεί στο συγκεκριμένο χώρο αφού πρώτα, όπως είπαμε, γίνουν γεναίες αναδασώσεις...
Να μη παραληφθεί το έργο εάν προηγουμένως δεν έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του τοπίου και η δενδροφύτευση...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, το ίντερνετ νωρίτερα!...
Οι φοβικοί αρχομανείς για να καθυστερήσουν την ολική κατάρρευσή τους και να αποσπάσουν την προσοχή μας από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ και τη δοκιμασμένη ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, μας ενοχοποιούν συλλογικά για την ανικανότητά τους και τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα και πουλάνε πολυτελείς "εναλλακτικές" ολιγόχρονες μπλόφες: βι-αι-οκαύσιμα, τοξικά πάνελ, πανάκριβες ανεμογεννήτριες, "ακίνδυνα" ραδιενεργά κλπ.
Όσοι φίλοι θέλετε, από τους εκατοντάδες που είδατε το βιντεάκι για την κατάρρευση των φοβικών Μάγια (λόγω ξηρασιών μετά από ΨΥΞΗ των ωκεανών και λιγότερες βροχές, όπως ακριβώς συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ), και τις σημερινές προοπτικές, η διεύθυνσή του για να το διαδώσετε είναι:
http://www.youtube.com/watch?v=dXSHtsOztRk

Το μέλλον μας εξαρτάται κυρίως από μας κι όχι από τα σκιάχτρα!
Είμαστε ευγνώμονες στους ιστοχώρους που φιλοξενούν παρόμοιες φιλειρηνικές προτάσεις, τις οποίες τα ιερατεία και τα ΜΜΕ τους αποσιωπούν εγκληματικά, αν και όχι αιώνια!
U.S. and Russian science Academies against global warming propaganda
ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!

Για τους φοβικούς σκοταδιστές, οπαδούς τής συλλογικής ενοχοποίησής μας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, όπως ο πολυδιαφημισμένος, κερδοσκόπος νομπελούχος, ραδιενεργός γενοκτόνος των Βαλκανίων και οι απανταχού φανατικοί ψευτοοικολόγοι του:
Collective incrimination for climatic changes? NO !
The science academy Royal Society of London, recently has become a vocal advocate of climate alarmism. They even tried to enlist other science academies into joining them in an alarmist manifesto. However, the U.S. National Academy, though sharing some of these views, decided not to sign up, and the Russian Academy of Sciences has taken an opposing position.
http://www.nysun.com/opinion/foggy-science-in-london/77404
S. Fred Singer, a professor emeritus of Environmental Sciences at the University of Virginia, is the former director of the U.S. Weather Satellite Service. Reviewer also of IPCC reports.

Κομπίνες με το εμπόριο κλιματικού τρόμου τής IPCC
καταγγέλλει ο
http://www.guardian.co.uk/environment/2008/may/21/environment.carbontrading
http://aftarkia.wordpress.com

anemos5 είπε...

1ιουνιου 2008 συνεχιζουμε για την υγεια
Ενας χρόνος μετά την "Ημέρα της Αμαλίας". Τι άλλαξε;
Το θέμα της Υγείας πιο επίκαιρο απο ποτέ. Αλλά και η κατάσταση χειρότερη από ποτέ.

Δεν έχουμε ξεχάσει. Δεν θα μπορούσαμε.

Συνεχίζουμε.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ BLOG TOY ΣΤΗΝ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
http://www.youtube.com/watch?v=qAtmClVoR3k