Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

O καταστροφέας του Ελαιώνα, δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης "έφαγε πόρτα"


Ναι... Είναι το Πάρκο Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης! Έχει σχεδόν εγκαταλeiφtεί και μόνο η επιμονή της Ορνιθολογικής και ορισμένων επίμονων συλλογικοτήτων το διατηρούν ακόμα πάρκο.
--------------------------
Από πολίτες και συλλογικότητες που αγωνίζονται για την ποιότητα ζωής, τους ελεύθερους χώρους στο Καματερό, τους Αγίους Αναργύρους, στο Ίλιον κ.α. λάβαμε το παρακάτω μήνυμα:

"Σας ενημερώνουμε, ότι μετά από παρέμβασή μας, οι καλλιτέχνες Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, Σάκης Μπουλάς και Μπλε αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην φιέστα που ετοίμαζε ο ΑΣΔΑ μέσα στο Πάρκο Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης, την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008, την οποία θα εγκαινίαζε ο δήμαρχος Αθηναίων και καταστροφέας του ελαιώνα Νικήτας Κακλαμάνης."
Επισκεφτείτε το blog της Επιτροπής Πολιτών για τη διάσωση του Ελαιώνα για περισσότερα σχόλια και εικαστική παρέμβαση - κλικάρετε στον τίτλο του άρθρου.


Σχόλιο: η υποκρισία των δημοτικών ΑΡΧΟΝΤΩΝ έχει και όρια... Οι "πολεμοκάπηλοι μιλανε για ειρήνη" (Μπρέχτ?) και οι "καταστροφείς των ελεύθερων χώρων και βάνδαλοι του ιστορικού Ελαιώνα για την αξία του περιβάλλοντος" - ΟΥΣΤ βρε!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: