Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Για το Ποικίλον Όρος - έκτακτη ενημέρωση από τη Θάσο

Κλικάρετε στον τίτλο... (περιμένετε λίγο τη διαφήμιση)
...
Από τη βόρεια Ελλάδα – Έκτακτη ενημέρωση για το Ποικίλο Όρος, την παράνομη στάθμευση στη δασική περιοχή στην Αφαία Σκαραμαγκά, το τρένο κλπ.

Μεγάλη κινητικότητα στα ΜΜΕ σχετικά με το Ποικίλον Όρος…
Μετά το ολοσέλιδο ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (διάβαζε παρακάτω) για το ντοκιμαντέρ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ του σκηνοθέτη Στρατή Χατζηελενούδα σε έρευνα Κώστα Φωτεινάκη ήρθε σαν ντόμινο:
1. Η συνέντευξη του Γιάννη Μιχαλόπουλου για το Ποικίλο Όρος στον 105,5 στο ΚΟΚΚΙΝΟ (3/7/08) η οποία με τη σειρά της δημιούργησε μεγάλη εντύπωση και θα πυροδοτήσει και άλλα δημοσιεύματα. Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος είναι μέλος του ΔΣ του Ομίλου για το Περιβάλλον και το Πολιτισμό στην Πετρούπολη «το Ποικίλο» και διαχειριστής του site Τα νέα της Πετρούπολης. http://www.petroupoli-tk.gr
2. Το ρεπορτάζ του ΣΚΥ TV (6/7/08) για την παράνομη στάθμευση στη δασική περιοχή στη δασική περιοχή στην Αφαία Σκαραμαγκά, τις διεκδικήσεις της εκκλησίας, το στρατόπεδο Χαϊδαρίου κτλ.
3. Η κοινή συνέντευξη τύπου των Οικολογικών Περιβαλλοντικών συλλόγων Περιστερίου – Πετρούπολης – Χαϊδαρίου σε χρόνο που δεν έχει οριστεί ακόμα. Εκεί θα τα πούμε όλα....

1 σχόλιο:

Anastasios είπε...

Η δημοσιότητα είναι ένας καλός σύμμαχος για τα περιβαλλοντικά θέματα που ταλανίζουν τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας. Επιπλέον βοηθάει ώστε να ευαισθητοποιηθούν και οι ίδιοι οι κάτοικοι που σε μεγάλο ποσοστό είναι ανενημέρωτοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου μέχρι 2-3 χρόνια πριν. Πάλι καλά που υπάρχουν και οι άνθρωποι που τρέχουν ανιδιοτελώς για να ενημερώσουν και ουσιαστικά να μας προστατεύσουν. Ξανά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους περιβαλλοντικούς φορείς της περιοχής.