Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. προτείνει για την ΠΑΝσέληνο


...Τραγουδάμε με το φως της Πανσελήνου με την ηθοποιό (τραγουδίστρια, χορεύτρια προσθέτουμε εμείς) Κερασία Σαμαρά.

Παρασκευή 18 Ιουλίου, 8:30 μ.μ. στο Βοτανικό Διομήδειο Κήπο (στην Ιερά Οδό, λίγο πριν τη Μονή Δαφνίου.)

Η διοργάνωση είναι του Δήμου Χαϊδαρίου και η παρουσίαση της είδησης στο blog του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.

Η Κερασία Σαμαρά έχει γεννηθεί στο Χαϊδάρι και έχει μια πλούσια και εντυπωσιακή καλλιτεχνική πορεία στο Θέατρο, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.
Κλικάρετε στον τίτλο για να διαβάσετε ορισμένα μόνο στοιχεία της καλλιτεχνικής της πορείας. Ωστόσο υπάρχουν και άλλα, όπως η παράσταση "Άδεια Ποδηλάτου" που είναι δική της δημιουργία και παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Χαϊδάρι, η συνεργασία με το Νίκο Κυπουργό (η Κερασία ερμήνευσε στον Ιανό τη δημώδη μπαλάντα "Λόγια κεντημένα" που ακουγόταν στην ταινία Πέρα από τη λίμνη του Στράτου Στασινού, η συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Βύρωνα (2007) κ.τ.λ.
Σημείωση: Η Κερασία είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό "προσανατολισμοί", τ. 6, 1999νομίζω την περίοδο που έπαιζε το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Να πάμε.......

3 σχόλια:

ATHENA είπε...

Η ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! ΤΗΝ ΕΡΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΝΕΣ, ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΗΤΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ... ΠΡΩΤΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ-ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ- ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΡΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΜΙΩΣ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΡΙΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ. ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!

Κώστας Φωτεινάκης είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,
Τα παραπονά σας στο Δήμαρχο για όλα αυτά που γράφεις και που δεν συνδέονται με την σημερινή παράσταση.
Αν ο δήμος χρωστάει στους εργαζόμενους δεν το γνωρίζω αλλά είμαι έτοιμος να προσυπογράψω μια καταγγελία επώνυμη από το σωματείο των εργαζομένων ακόμα από ομάδα εργαζομέων ή και σε ατομικό επίπεδο.
Όσον αφορά αν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια ή όχι θα μου επιτρέψεις να θεωρώ ότι συνδιάζει χορό, τραγούδι, υποκριτική.
Την έχω δει ακόμα και στο ΣΙΚΑΓΟ, μια δύσκολη θεατρική παράσταση και την βρήκα εντυπωσιακή, καθώς επίσης και στην ΑΔΕΙΑ ΠΟΛΗΛΑΤΟΥ.
Δικαιώμά σου να μη σου αρέσει...
Δικαιώμά μου να μου αρέσει και να κοινοποιώ την πρότασή μου.
Κ.Φωτ.