Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Ξηλώθηκε κεραία στο Αιγάλεω - Πολίτες για την προστασία της υγείας και του Περιβάλλοντος από τις ακτινοβολίες



Από το συναγωνιστή Χρήστο Μακαρώνη λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Ο Οικολογικός Σύλλογος «πολίτες για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος από τις ακτινοβολίες» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για μια κεραία που ξηλώθηκε στις 2 / 07 / 08 στο Αιγάλεω.
Είμαστε χαρούμενοι που βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι για να κατεδαφιστεί Αυτή οι κεραία κινητής τηλεφωνίας επί τις οδού Μάρκου Μπότσαρη 47 στο Αιγάλεω.
Ο αγώνας για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο για όλους περιβάλλον θα συνεχιστεί με της οποίες δυνάμεις μας και θα βοηθάμε όσους απευθύνονται στον σύλλογο μας με χαρά για να πετύχουν το σκοπό τους.
Ο Σύλλογος μας, σας ζητεί να τον βοηθήσετε στην προσπάθεια του και να τον ενημερώνετε, αν γνωρίζετε που είναι τοποθετημένη μια κεραία κινητής τηλεφωνίας και να ελέγχουμε στην συνεχεία την νομιμότητα της η μη.
Σας καλούμε να γίνετε μέλη κι εσείς σε αυτόν τον σύλλογο και να τον κάνουμε ποιο ισχυρό, ώστε να είναι ποιο αποτελεσματικός στον αγώνα του κατά τις ακτινοβολίας από κεραίες , κινητά , πυλώνες ΔΕΗ κ. λ. π.

www.spppe.gr chrismakaronis@yahoo.gr politesgiaaktinovolies.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠ. 693/290/8949 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΑΡΩΝΗΣ.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχουμε σε ηλεκτρονική μορφή τα πρακτικά του 1ου Συνεδρίου για "Τις επιπτώσεις από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία". Θεσσαλονίκη 24-25/5/08. Όποιος ενδαφέρετε μπορούμε να τα στείλουμε με mail.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρτήρια για το blog. Μας ενημερώνετε και μας επιμορφώνετε για το περιβάλλον. Θα γίνω μέλος σας. Σας προτείνω να οργανωσετε οικολογικά σεμινάρια.

Κώστας Φωτεινάκης είπε...

Σε ποιον σύλλογο?

Ανώνυμος είπε...

Στον οικοπολις φυσικα

Κώστας Φωτεινάκης είπε...

ok... Θα σου στείλω το καταστατικό. Διαβασε ιδιαίτερα τα άρθρα 1-6