Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Καλές & Κακές ειδήσεις & Φωτογραφίες - Από την Κυριακάτική περιπολία του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. στο όρος Αιγάλεω - Εύκλεκτες καταστάσεις

Χελωνίτσες λιάζονται στο Διομήδειο Βοτανικό Κήπο. ΚΑΛΩΣ!

Συρματέπλεγμα: Από τη μια πλευρά στο Διομήδιο Κήπο έχουν κοπεί τα ξερά χόρτα, ΚΑΛΩΣ. Από την άλλη πλευρά (πρώην camping) που ανήκει στο Δήμο Χαϊδαρίου τα ξερά χόρτα θεριεύουν. ΚΑΚΩΣ.

Ο Παν.Ατμ. μέσα στα ξερά χόρτα 50 μέτρα απόσταση από την Ιστορική Μονή Δαφνίου, Μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. ΚΑΚΩΣ - ΚΑΚΙΣΤΑ.

Ο Κ.Φωτ. μέσα στα ξηρά χόρτα (ένα μπόι) στη Μονή. ΚΑΚΩΣ - ΚΑΚΩΣ - ΚΑΚΙΣΤΑ.

Ο Παν.Ατμ. στο μονοπάτι με τα ξηρά χόρτα στη Μονή. ΚΑΚΩΣ - ΚΑΚΩΣ - ΚΑΚΙΣΤΑ.

Σε πρώτο πλάνο τα ξηρά χόρτα - σε δεύτερο πλάνο η "πληγωμένη" από το σεισμό του 1999Μονή. ΚΑΚΩΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Μια οικογένεια Ελληνοαμερικανών επισκέπτεται τη Μονή Δαφνίου, ΚΑΛΩΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. Στη συνέχεια διασπιστώνει ότι είναι κλειστή, ΚΑΚΩΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. Τους κάνουμε μια περιγραφή από έξω, τους εξηγούμε ότι είναι κλειστή "λόγω σεισμού". Για το θέμα της συντήρησης ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. έχει κάνει έγγραφο στο ΥΠΠΟ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Παπαγιαννάκης επερώτηση στη Βουλή. Η απάντηση "με άλλα λόγια να αγαπιώμαστε".

Το νεοπακτηθέν πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Χαϊδαρίου, ΚΑΛΩΣ - ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ (αποθεώνουμε το αυτονόητο, εκεί φτάσαμε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: