Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Ανοιχτή χωματερή στη Λ.Σχιστού και στη Λ.Αθηνών - Ντροπή τους - Καταγγελία στο ΥΠΕΧΩΔΕ






Στο περιοδικό ΟΙΚΟ της εφημερίδας Καθημερινής του Σαββάτου 9/8/08 έχει μια ολόκληρη σελίδα με φωτογραφίες στη Λ.Αθηνών, ακριβώς έξω από το ΨΝΑ Δαφνίου. Νερό που αντί να ποτίζει τα δέντρα κατάβρεχε την άσφαλτο της Λ.Αθηνών και τα τζάμια των αυτοκινήτων, σακούλες με σκουπίδια κτλ.(Κλικάρετε στον τίτλο για να δείτε το δημοσίευμα του ΟΙΚΟ).Αν οι συντάκτες και ο φωτογράφος πήγαιναν 700 μέτρα πιο κάτω, και απέναντι σχεδόν από τη Μονή Δαφνίου θα έβλεπαν την εικόνα που βλέπετε στη φωτογραφία 2.
Αν πήγαιναν στη Λ.Σχιστού θα έβλεπαν τις εικόνες και βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες 3,4, 5.
Όλα αυτά σε χώρους, που έχουν προβλεφτεί για προσωρινή στάθμευση των Ι.Χ. Είδαμε και άλλες εικόνες, π.χ. καντίνα και αποθήκη σε χώρο στάθμευσης, που δεν τις φωτογραφήσαμε για ευνόητους λόγους.
Οι φωτογραφίες είναι στα όρια του δήμου Χαϊδαρίου (φώτο1). Την ευθύνη συντήρησης, καθαρισμού προφανώς την έχει το ΥΠΕΧΩΔΕ όμως και οι δήμοι κάτι πρέπει να κάνουν για τα του οίκου της.
Μήπως υπάρχει κάποιος εισαγγελέας; Ένας δημοσιογράφος για να κάνει ρεπορτάζ;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Λ.Αθηνών και η Λ.Σχιστού είναι ουσιαστικά δρόμοι εθνικής σημασίας γιατί απ΄ αυτούς τους δρόμους επικοινωνούμε οδικά με την Ευρώπη και τον κόσμο.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/8/08 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑ ΣΤΟ ΒLOG, ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ