Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Δύο φωτογραφίες από τις πρόσφατες πεζοπορίες του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. -


Από την Κυριακάτικη πεζοπορία, 5 Οκτωβρίου 2008, στη βορεινή πλευρά της Πεντέλης. "Γκλισιδάκια" Προφήτη Ηλία, Άι Λουκά, Αγ.Νικήτα (πρόσφατο). Εδώ στο λατομείο του Διόνυσου, εκπληκτικής αρχιτεκτονικής παρέμβασης. Ο δυνατός ξηρός αέρας είχε απομακρύνει τους ρύπους και την υγρασία της ατμόσφαιρας και για πρώτη μας φορά στα 20 χρόνια που επισκπτόμαστε την περιοχή είδαμε από ψηλά τη Λίμνη του Μαραθώνα, τον Ευβοϊκό, την παραλία του Σχοινιά.
Ο αέρας όμως κατάστρεψε τα ταμπλό, την εξέδρα... τα πάντα στο θέατρο Πέτρας και έτσι δεν έγινε το 2ο ΑΝΤΙρατσιστικό φεστιβάλ την Κυριακή.

Στο ηφαίστειο των Μεθάνων. Λίγο πριν εκπνεύσει το καλοκαίρι. Καραβάκι, ηφαίστειο και αγνάντι από ψηλά. Αγκίστρι, Αίγινα κ.λπ. Κολύμπι και φαγητό στη Θεώνη...

Προτάσεις και ιδέες υπάρχουν πολλές. Το 4τράμηνο πρόγραμμα εκδρομών και πεζοποριών του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. δεν θα εκδοθεί για φέτος. Υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν να προγραμματίσουμε επί μακρόν. Θα ανακοινώνουμε τις εκδρομές όταν πρόκειται να γίνουν...
Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να πάμε στην Οίτη το Σάββατο 11/10 ή την Κυριακή 12/10/08για "τρύγο άγριων αμπελιών" θα επανέλθουμε όμως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: