Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Συμπαραστεκόμαστε στο διαδυκτιακό τόπο ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ


Φαίνεται ότι πολλοί ενοχλούνται από την ανεξάρτητη και μη συμβιβαζόμενη δημοσιογραφία στο διαδίκτυο. Η αρθογραφία στο διαδίκτυο μπορεί ορισμένες φορές να είναι αυστηρή και ενδεχομένως να μη τηρεί τους όρους της επαγγελματικής δημοσιογραφίας, με την έννοια να μη γνωρίζει να «φυλάει τον πισινό της». Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο μερικές εκφράσεις να μπορούν να χαρακτηριστούν ακόμα και συκοφαντικές από άγνοια και όχι από πρόθεση του ηλεκτρονικού μέσου συντάκτη.
Σε αυτήν την περίπτωση το σύνηθες και κοινώς αποδεκτό είναι ο συντάκτης ή ο υπεύθυνος του ιστιότοπου, εδώ ο κ.Γιάννης Μιχαλόπουλος, να ζητάει συγνώμη και να αποκαθιστά τον θιγόμενο. Ό κ.Μιχαλόπουλος αναγνωρίζει ότι έσφαλε, τι άλλο να κάνει; Να κόψει τις φλέβες του; Όμως Σύρετε στα ποινικά δικαστήρια.
Εμείς συμπαραστεκόμαστε στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών από το διαδίκτυο και στην ερασιτεχνική και μη ελεγχόμενη δημοσιογραφία στο πρόσωπο του κ.Γιάννη Μιχαλόπουλου.
Θυμίζουμε ότι όταν ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Περιστερίου Δ.Κούνδουρος χρησιμοποίησε μια ανακρίβεια τον μήνυσαν για συκοφαντική δυσφήμηση. Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και με μια απλή επανόρθωση του κ.Κούνδουρου η υπόθεση έκλεισε.
Η επιμονή του μηνυτή να συνεχίσει τη δίωξη παρά το γεγονός ότι ο κ.Μιχαλόπουλος έχει αναγνωρίσει ότι έσφαλε, μας δίνει το δικαίωμα να την χαρακτηρίσουμε σαν εκδικητική πράξη.
Κλικάρετε στον τίτλο για να διαβάσετε περισσότερα από Τα Νέα της Πετρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: