Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Τρία θέματα της Δυτικής Αθήνας την Πέμπτη 20/11/08 που καίνε, το τρίτο ιδιαίτερα ζεματάει!!!


1. Οι αρχικές θέσεις του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. για τους 3 οδικούς άξονες στην Αφαία είναι: α) Οι οδικοί άξονες να μην ακυρώνουν την πρόσβαση στην ακτή Σκαραμαγκά και να μην την επιβαρύνουν αισθητικά β) Να μη δημιουργηθούν άλλες πιέσεις στο βουνό (κοπή δένδρων, βάσεις για γέφυρες, αφαίρεση εδαφών ή χαμηλής βλάστησης κ.λπ) γ) Να μη μην επηρεάζουν την οικολογική και ιστορική αξία της Λίμνης Κουμουνδούρου δ) Να μη διευκολύνουν την πρόσβαση προς τις λιμενικές εγκαταστάσεις στο Σκαραμαγκά και στο στρατόπεδο Ξηρογιάννη ε) Να εξυπηρετούν καλύτερα και ασφαλέστερα τους κατοίκους του οικισμού της Αφαίας.
2. Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου. - Ο κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς παρουσίασε την πρόταση της δημοτικής παράταξης για την δημιουργία Αθλητικού Γυμνασίου και εγκαταστάσεων Ολυμπιακών προδιαγραφών στο χώρο. Η πρότασή του δεν ψηφίστηκε από το Δ.Σ. Η θέση του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. για το Σ.Χ. είναι: "Αποτελεί τμήμα του Ποικίλου Όρους, να μη πολεοδομηθεί και να ενταχθεί στη ζώνη προστασίας Α του νόμου 2742/99 αρ.21. Ούτε ένα τ.μ. τσιμέντο".
3. Η Επιτροπή Αγώνα κατά των επεκτάσεων των ΕΛΠΕ Ελευσίνας (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ) συνεδριάζει. Καταγγελίες που σοκάρουν. Οι ευθύνες της Νομαρχίας είναι τεράστιες και του Δήμου Ελευσίνας που την καλύπτει Βεβαίως – Βεβαίως. Αδέλφια κάτι ολοσέλιδες έγχρωμες διαφημίσεις των ΕΛΠΕ σε όλες τις εφημερίδες τι εξυπηρετούν? - Διάβαζε επίσης την ανωτέρω ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: