Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Μέλη του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. για το Ποικίλο Όρος στο ΣΚΑΪ

O Νίκος Καρούνης και ο Γιώργος Μάντζιος, μέλη του Δ.Σ. του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. μιλούν στο ΣΚΑΪ για το Ποικίλο Όρος. Κλικάρετε στον τίτλο.
Μέλη μας συμμετείχαν σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ, ΕΡΤ, CITY και πολλά κείμενα του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. σε συνεργασία με άλλους φορείς της Δυτικής Αθήνας δημοσιεύτηκαν στι εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Καθημερινή, Ελεύθερος Τύπος, ΑΥΓΗ, ΕΠΟΧΗ, ΕΘΝΟΣ και φυσικά στον τοπικό τύπο.
Τα στοιχεία που παρουσιάζει ο ΣΚΑΪ εδώ αναφέρονται στη Χάρτα για την προστασία του και την Οικολογική Ανάδειξη του Ποικίλου Όρους, που επεξεργάστηκαν οι Οικολογικοί Περιβαλλοντικοί Σύλλογοι Περιστερίου - Πετρούπολης - Χαϊδαρίου.

Τα σχόλια που προβάλλονται στο ΣΚΑΙ στην παραπάνω, πρώτη, ανάρτηση [Δενδροφύτευση στο Ποικίλο]περιέχονται στις θέσεις μας στη Χάρτα. Αυτό αποδεικνύει, καθώς και σε άλλο ρεπορτάζ για τις λιμενικές εγκαταστάσεις στο Σκαραμαγκά, ότι οι προτάσεις,οι θέσεις και οι αναλύσεις του Οικολογικών Περιβαλλοντικών συλλόγων κρίνονται σημαντικές και υιοθετούνται, αργά μεν και βασανιστικά, από την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: