Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Το Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ να πάρει θέση - Να εκδοθεί ψήφισμα που να καλούν τη Νομαρχία Δυτικής Αττικής να ανακαλέσει την άδεια για την επέκταση των ΕΛΠΕ


Όταν είχαν ξεκινήσει οι διαμρτυρίες για το "πακέτο" των περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων στη Δυτική Αττική (Χαλυβουργική, επέκταση ΕΛΠΕ, Μελετάνι κ.λπ.) είχαμε προβλέψει και γράψει στο blog ότι η πιο άμεση απειλή είναι η επέκταση των ΕΛΠΕ. Δεν είμαστε μάγοι απλά αναλύσαμε τα δεδομένα.
Τώρα δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε. Δυστυχώς με τη διευκόλυνση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και τη σιωπή του Δήμου Ελευσίνας. Αν θέλουν ακόμα και τώρα μπορούν να παρέμβουν. Μπορούν να επανεξατάσουν την απόφασή τους. Αποδείξαμε σε προηγούμενη ανάρτηση ότι η Νομαρχία της Αθήνας, σε μια άλλη περίπτωση, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και ανακάλεσε την άδεια. Μπορεί να το κάνει τώρα και η Νομαρχία Δυτικής Αττικής, αν έχει την πολιτική βούληση. Μπορεί να ανακαλέσει την άδεια της επέκτασης. Τώρα έχει περισσότερους λόγους να το κάνει. Διαβάστε την επιστολή της Επιτροπής Αγώνα είναι άκρως αποκαλυπτική και διευκολύνει τη Νομαρχία να ανακαλέσει την άδεια. Αν δεν ανακαλέσει την άδεια η Νομαρχία Αττικής θα καταγραφεί στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με μελανά γράμματα. ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ - ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.
ΕΛΠΕ (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ)
Get your own at Scribd or explore others:

Δεν υπάρχουν σχόλια: