Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό? - Παρέμβαση για την "Νόμιμη άδεια των ΕΛΠΕ Ελευσίνας , πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ"




Κλικάρετε στον τίτλο για να διαβάσετε το σχόλιο/ παρέμβαση για την άδεια έκδοσης που ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα να επεκταθούν τα ΕΛΠΕ Ελευσίνας (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ) με την ανοχή της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Δείτε και δεξιά στη διπλανή στήλη την "αήθη επίθεση του Δ/ντα συμβούλου".

1 σχόλιο:

αστυάνακτας είπε...

ανδημοσίευση από το Μπλόγκ σαλάτα εποχής
"Επειδή είναι στιγμές που η πλάκα, σοβαρή ή όχι είναι πολύ λίγη για να εκφράσει συναισθήματα, παρακαλούμε δώστε βάση σ’ αυτό και διαδώστε το.

Ο λογαριασμός ενίσχυσης της Κωνσταντίνας Κούνεβα, της συνδικαλίστριας που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι της εργοδοτικής τρομοκρατίας.

5012 019021 277 Τράπεζα Πειραιώς
DECHEVA ELENA KUΝEVA KOSTADINKA NIKOLOVA

Σχετικά γράψαμε στο προ-προηγούμενο δημοσίευμα. Επειδή τα έχουμε πάρει στο κρανίο και επειδή το γεγονός έχει θάφτει από τα ΜΜΕ ανάμεσα στα έκτακτά μέτρα της τροχαίας για την έξοδο και τις ευχές του πατριάρχη για τα Χριστούγεννα, ας βάλουμε τα δυνατά μας. Προσφέρουμε ότι μπορούμε όχι από αυτά που μας περισσεύουν αλλά από αυτά που θα μας λείψουν. Δεν πειράζει. Είναι στοιχειώδης υποχρέωση κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης.

Και φυσικά Δεν μένουμε στην οικονομική ενίσχυση. Διαδίδουμε το μήνυμα το δημοσιεύουμε σε blog και sites και συμμετέχουμε σε κάθε κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης και δράσης."