Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Με τους μαθητές της 6ης τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου στο Ποικίλο


Σήμερα Πέμπτη επισκεφτήκαμε με τους μαθητές της 6ης τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου και τις δασκάλες τους, τις κυρίες Τζούλια και Φωτεινή το Ποικίλο Όρος. Ήταν μια ευχάριστη διαδρομή και μια ευχάριστη και έξυπνη παρέα...
Κλικάρετε στον τίτλο για να δείτε το ρεπορτάζ και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιο του σχολείου.

Οι σχέσεις με το 7ο Δημοτικό Σχολείο είναι άριστες, όπως και με άλλα δημοτικά σχολεία άλλωστε,ιδιαίτερα όμως με τους μαθητές της φετινής 6ης και περσινής 5ης έχουμε επισκεφτεί το Σκαραμαγκά (2008), το Ποικίλο (2009) και προετοιμάζεται νέα επίσκεψη στη Λίμνη Κουμουνδούρου τις επόμενες ημέρες, δυστυχώς οι δύο κατάλευκοι κύκνοι πέταξαν, όμως η ορνιθοπανίδα εξακολουθεί να είναι πλούσια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρτήρια σε εσάς, στους δασκάλους και στους μαθητές.

Ανώνυμος είπε...

ήταν μια υπέροχη (περιβαλλοντική αλλά και ψυχαγωγική)εμπειρία για όλους μας, μικρούς και μεγάλους και για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον Κώστα Φωτεινάκη που έχει καταλάβει (και το αποδεικνύει με έργα)ότι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση αφορά κυρίως στα παιδιά, τους μελλοντικούς πολίτες αυτού του τόπου.
περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενή μας βόλτα στη λίμνη Κουμουνδούρου την ερχόμενη εβδομάδα

Κώστας Φωτεινάκης είπε...

Η χαρά των ανθρώπων πολλαπλασιάζεται όταν την μοιράζεται με άλλους.
Ότι κάνουμε πρώτα πρέπει να ικανοποιεί εμάς τους ίδιους, τότε αυτό που κάνουμε είναι παραγωγικό, δημιουργικό και εισπράττεται από τους άλλους όχι σαν μάθημα καθ΄ έδρας αλλά ως στάση ζωής.