Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Συνέντευξη τύπου των Γιατρών του Κόσμου για την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα


Συνέντευξη τύπου έδωσαν οι Γιατροί του Κόσμου στις 11/2/09. Μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε ότι: "....Οι Γιατροί του Κόσμου την προηγούμενη περίοδο μετά την έκκληση για υλική και οικονομική βοήθεια που απηύθυναν στον ελληνικό λαό, έχουν ήδη συγκεντρώσει και αποστείλει απαραίτητα υλικά για την επιβίωση του Παλαιστινιακού λαού. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί 60 τόνοι τροφίμων και 20 τόνοι ιατροφαρμακευτικής βοήθειας, ενώ έχουν συγκεντρωθεί και 55.000 ευρώ για τον πληγέντα πληθυσμό..."
(κλικάρετε στον τίτλο για να διαβάσετε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου)

Έχουμε τη χαρά, γιατί πολλές συλλογικότητες, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, ομάδες και απλοί πολίτες του Χαϊδαρίου, συμβάλλαμε στην προσπάθεια να απαλύνουμε τον πόνο όσων κατάφεραν να επιβιώσουν από τους βομβαρδισμούς.
Στο Χαϊδάρι συγκεντρώθηκαν περίπου 5 τόνοι τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό το οποίο και παραδόθηκε στους Γιατρούς του Κόσμου. Οι τρεις σύλλογοι που είχαν την αρχική ιδέα και που ανέλαβαν την πρακτική δουλειά συντονισμού, συγκέντρωσης, διαχωρισμού, συσκευασίας, αποθήκευσης και παράδωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας, Θεσσαλική Γη, Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ και ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο σ΄ αυτήν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: