Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Kαταδικασμένος και εκατομμυριούχος δασικός, πραγματογνώμων στο εφετείο! - (και στο δασαρχείο ΑΙγάλεω) γράφει ο δημοσιογράφος Β.Νέδος στην Καθημερινή

border="0" alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5299939265264434466" />

Του Βασιλη Nεδου - Καθημερινή 5/2/09
"Στις 4 Οκτωβρίου 2008 ο υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε τον Πόρο για τη 24η Σύνοδο των Περιφερειαρχών. Οι εργασίες της Συνόδου δεν είχαν ξεκινήσει ακόμη και μια ομάδα διαμαρτυρόμενων κατοίκων σταμάτησε τον υπουργό, του έδωσε ένα έγγραφο και αφού συνομίλησαν για λίγο, αποχώρησαν. Λίγες ημέρες μετά το -κατά τα λοιπά ασήμαντο- επεισόδιο ο δασάρχης Πόρου κ. Δημήτρης Κόκκας, μετατέθηκε αθόρυβα στο Δασαρχείο Αιγάλεω. (bold δικά μας)
Δεν θα είχε σημασία η μετακίνηση ενός δασικού υπαλλήλου, αν το όνομά του δεν εμφανιζόταν σχεδόν σε κάθε επιτροπή επίλυσης δασικών αμφισβητήσεων με αρμοδιότητα στο Λεκανοπέδιο. Από το 2003, όντας δασάρχης Πόρου, ο κ. Κόκκας έχει συρθεί στα δικαστήρια (τόσο ως κατηγορούμενος, όσο και ως κατήγορος) για μια σειρά υποθέσεων με αντιδίκους κυρίως ντόπιους. Στα χρόνια του κ. Κόκκα στην Υδρα και τις Σπέτσες άρχισαν να ξεφυτρώνουν ή να επεκτείνονται πολυτελείς κατοικίες."

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην Καθημερινή κλικάρετε στον τίτλο.
H ανάρτηση του άρθρου στο Blog του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις και τις πληροφορίες του αρθρογράφου της Καθημερινής. Επειδή όμως τα δασαρχείο Αιγάλεω είναι υπεύθυνο για την περιοχή μας πληροφορούμε τους επισκέπτες για το άρθρο, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: