Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Εγκληματικές Παραλήψεις (Νο4) στη Λ.ΑΘηνών - Ξερά Χόρτα

Φωτογραφίες: (1) Σκουπίδια έχουν πιάσει φωτιά στην Περιοχή των νεοκτίστων Ασπροπύργου 28/5/09, 11:00 . ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν είναι Λ.Αθηνών, αλλά το ίδιο θα μπορούσε να προκύψει σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή αν επικρατούν οι ίδιες συνθήκες/ (2,3) Σχεδόν απέναντι από τη Μονή Δαφνίου, μετά το χώρο στάθμευσης, στα σύνορα με το Άλσος Δαφνίου 26/5/09, (4) Στο ύψος της Αφαίας, μετά την έκθεση ειδών υγιεινής 26/5/09.
------------------
Με αυτήν την ανάρτηση κλείνει η σειρά Εγκληματικές Παραλήψεις. Εν τω μεταξύ μάθαμε ότι α) υπάρχει πρόγραμμα κοπής των ξερών χόρτων από τον ΑΣΔΑ στη Λ.Αθηνών αλλά δεν έχει ακόμα προχωρήσειγια διάφορους λόγους που δεν αφορούν όμως τον πολίτη, ούτε φυσικά την πυροπροστασία β) τα σκουπίδια που παρουσιάζουμε στην παρακάτω ανάρτηση απομακρύνθηκαν, από τον ΑΣΔΑ πιστεύουμε, εκτός από τα μπάζα του κάδου.
Θα επανέλθουμε με την μπάρα στη γέφυρα Σκαραμαγκά, που ενώ έχει τοποθετηθεί πρόσφατα (και χαιρόμαστε γι΄ αυτό) δεν έχει κατέβει, με αποτέλεσμα να μη παίζει τον ρόλο της .... Δεκάδες αυτοκίνητα εισέρχονται και σταθμεύουν στη δασική περιοχή, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται. Ποιος θα εφαρμόσει την απαγόρευση?

Δεν υπάρχουν σχόλια: