Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ο Χρήστος Χριστάκης καταγγέλλει το Δήμαρχο Ελευσίνας κ.Αμπατζόγλου και το Νομάρχη Δ.Αττικής ως συνυπεύθυνους για την επέκταση των ΕΛΠΕ (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ)


[φωτογραφία από το Magoula on line]
O ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ελευσίνας Χρήστος Χριστάκης, σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 25/6/09 παρουσίασε τις ευθύνες των κ.κ. Αρκουδάρη (Νομάρχη Δ.Αττικής) και Αμπατζόγλου (Δημάρχου Ελευσίνας) για την επέκταση των ΕΛΠΕ (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ) και άλλων θεμάτων που συνδέονται με την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή του Θριασίου, της Ελευσίνας αλλά και ολόκληρου του λεκανοπεδίου.
Οι κατεγγελίες του κ.Χριστάκη είναι συγκεκριμένες και επώνυμες και γι΄ αυτό περιμένουμε να δωθούν απαντήσεις όχι μόνο από το Δήμαρχο Ελευσίνας και το Νομάρχη Δυτικής Αττικής αλλά και από τα κόμματα που τους στηρίζουν, Συνασπισμός και ΠΑΣΟΚ τον κ.Αμπατζόγλου και ΠΑΣΟΚ τον κ.Αρκουδάρη.
Σε κάθε περίπτωση τα κινήματα πόλης θα υποστηρίξουν τις πρωτοβουλίες και τις αντιστάσεις των κατοίκων της Ελευσίνας για την απορρύπανση της περιοχής και την μη εγκατάσταση επιπλέον ρυπογόνων βιομηχανιών στο Θριάσιο και στη Δυτική Αττική γενικότερα.
Ολόκληρη η δήλωση του κ.Χριστάκη στο blog του ΘΡΙΑΣΙΟ S.O.S. και στο Magoula on Line.
Ο Χρήστος Χριστάκης έχει αναπτύξει πλούσια δράση για το περιβάλλον επί τριάντα χρόνια και ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της Οικολογικής Κίνησης Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: