Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

O ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ελευσίνας Χρήστος Χριστάκης δίνει συνέντευξη τύπου την Παρασκευή


[Φωτογραφία από το Magoula on Line)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ελευσίνας Χρ. Χρηστάκης σάς προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 12 μ.μ ( Αίθουσα Εκδηλώσεων Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ελευσίνας, 2ος όροφος , Παγκάλου 52, Ελευσίνα).

Μετά τη Συνέντευξη έχει προγραμματιστεί για τους Δημοσιογράφους επίσκεψη στο Λόφο της Βλύχας, όπου τα ΕΛΠΕ πραγματοποιούν ανεξέλεγκτα μπαζώματα .
Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Αγώνα στην οποία, εκτός των άλλων, υπογραμμίζονται οι ευθύνες του Νομάρχη Δυτικής Αττικής κ.Αρκουδάρη και του Δημάρχου Ελευσίνας κ.Αμπατζόγλου στην υπόθεση της επέκτασης των ΕΛΠΕ Ελευσίνας (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ)


Πληροφορίες
Τηλ: 6977180196

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όλα καλά και άγια. αλλά δίπλα σας, υπάρχει και ένα κολαστήριο που το λένε θεραπευτήριο δαφνί.

η σιωπή είναι συνενοχή.

φιλικά.

Κώστας Φωτεινάκης είπε...

Τι προτείνετε?
Αν και εμείς ΚΥΡΙΩΣ ασχολούμαστε με θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής στην πόλη, τον πολιτισμό, την ιστορία κ.λπ.

Ανώνυμος είπε...

να αναδείξετε τις συνθήκες της εξαθλίωσης. να πείτε δυο κουβέντες. το ελάχιστο.

ο πολιτισμός, η ιστορία κι η ποιότητα ζωής περνάει κι από τα κρατικά πειράματα που γίνονται εντός του.

Κώστας Φωτεινάκης είπε...

Ευχαριστούμε για την επισήμανση, όμως δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα α)Να γνωρίζουμε τις συνθήκες που επικρατούν στο ΨΝΑ Αθηνών (προφανώς μιλάτε για το Δαφνί και όχι για το Δρομοκαϊτειο) β) Ποιες θα έπρεπε να είναι οι κατάλληλες συνθήκες και προδιαγραφές.
Πάντως έχουμε τη διάθεση να συμμετάσχουμε και να ενισχύσουμε πρωτοβουλίες που θα παρθούν από φορείς ή άτομα για τη βελτίωση των συνθηκών. Όμως δεν έχουμε τη δυνατότητα, τόσο από άποψη επιστημονικών γνώσεων όσο και διάθεσης ανθρώπινου δυναμικού για ερευνήσουμε το θέμα και να παρέμβουμε μόνοι μας.
Αν αναλάβετε κάποια πρωτοβουλία πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχουμε.