Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2009

Κατάργηση κάθε ίχνους νομιμότητας ! Νέα παραβίαση της διακοπής εργασιών από τα ΕΛΠΕ ΒΕΕ και την εταιρία ΑΚΤΩΡ.


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ: Κατάργηση κάθε ίχνους νομιμότητας !- Νέα παραβίαση της διακοπής εργασιών από τα ΕΛΠΕ ΒΕΕ και την εταιρία ΑΚΤΩΡ.
ΠΡΟΣ:
1) Νομάρχη Δυτ. Αττικής κ. Αρκουδάρη Αριστείδη.
2) Δ/νση Ανάπτυξης ΝΑΔΑ , Τμήμα Έκδοσης Οικοδομικών αδειών και Περιβάλλοντος Τμηματάρχη κ. Γούλα Παν.
3) Δ/νση Πολεοδομίας ΝΑΔΑ Δ/ντή κ. Θ. Δάλμα
4) Δασονομείο Ελευσίνας
ΚΟΙΝ: Α.Τ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Καταργώντας κάθε ίχνος νομιμότητας, για τρίτη φορά η ΠΕΤΡΟΛΑ παραβίασε τις αλλεπάλληλες διακοπές εργασιών -τόσο στον χώρο της πρώην OWENS, όσο και στον Λόφο της Βλύχας- που έχει επιβάλλει η Πολεοδομία της ΝΑΔΑ ύστερα από τεκμηριωμένες καταγγελίες μας.
Σας αναφέρουμε ότι χθες Τρίτη 21/7/09 από τις 11 πμ έως τις 2 μμ τα ΕΛΠΕ ΒΕΕ και η εταιρία ΑΚΤΩΡ παραβίασαν - εκ νέου- την διακοπή εργασιών που έχει επιβληθεί με την Φ.55 /09 Έκθεση Αυτοψίας της Πολεοδομίας Ελευσίνας (« Ανασύνταξη της από 23/6/09 Έκθεση Αυτοψίας ). Μεταφέροντας κάθε είδους μπάζα και χώματα από τον χώρο της πρώην ΟWENS, εκτέλεσαν νέες επιχωματώσεις και εκτεταμένες διαμορφώσεις σε τμήματα του Λόφου της Βλύχας, βόρεια των δεξαμενών 49,50,51 δημιουργώντας ανεπανόρθωτες βλάβες .
Επίσης , κατά τις ίδιες ώρες, εκτελέστηκαν εργασίες στον χώρο της πρώην OWENS παραβιάζοντας τις διακοπές εργασιών που έχουν επιβληθεί από την Πολεοδομία Ελευσίνας με τις Φ.54 /09 της 23.6.09 και φ.54/09 (α) της 2/7/09 Εκθέσεις Αυτοψίας.
Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι ο χώρος επέμβασης στον Λόφο της Βλύχας είναι καθορισμένος ως χώρος πρασίνου, τόσο από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Ελευσίνας, όσο και του Δήμου Μάνδρας .
Παρακαλείσθε να πραγματοποιήσετε άμεσα αυτοψία για την διαπίστωση των καταγγελλομένων, να περιφρουρήσετε την διακοπή εργασιών, να προβείτε στις νόμιμες ενέργειες και να μας ενημερώσετε άμεσα .Σας προσκομίζουμε αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό.Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας
Για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
Βαμβακάς Κώστας, Βασιλείου Γιάννης, Δημομελέτης Δήμος, Δημόπουλος Βασίλης, Λάμπρου Μελέτης, Ξυδάς Αποστόλης, Παπανικολάου Καίτη, Ρεπούσκου Μιχαλία, Φριτζήλα Νικολέτα,Χρηστάκης Χρήστος
Περισσότερες πληροφορίες στο ΘΡΙΑΣΙΟ S.O.S.
Επίσης για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας για το ίδιο θέμα κλικάρετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: