Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

27 Δεκεμβρίου, σαν και χθές, άρχισαν οι βομβαρισμοί στη Γάζα. Τους θυμόμαστε?


«Ο αγώνας του ανθρώπου ενάντια στην εξουσία, είναι ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη» έγραψε κάποτε ο Μίλαν Κούντερα και μάλλον είχε δίκιο.
Ας θυμηθούμε λοιπόν:
1)"Αχ! τι γίνεται στη Γάζα" - βλέπουμε διαβάζουμε όλη την ανάρτηση, και τα Links.
2)Για την Ειρήνη, για την Παλαιστίνη και τη Γάζα - For the Peace, for the Palestine, for Gaza Municipality of Chaidari, Attica - AO Chaidarioy - HelenicPalistinian Friendship - Φιλικός αγώνας μεταξύ ποδοσφαιρικών ομάδων του Α.Ο. Χαϊδαρίου και Παλαιστίνιων παιδιών της “Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας” (21/10/2009)
Friendly fight between football's teams of AO Chaidarioy and Palestinian children of HelenicPalistinian Friendship (21/10/2009.

Κλικάρετε ΕΔΩ για να δείτε το ρεπορτάζ του TVXS για τα εμπόδια που βάζουν οι Αιγυπτιακές αρχές σε 1.000 ακτιβιστές, μέλη ΜΚΟ....
---------
...Διαβάζουμε και για τα δικά μας τσιγγανόπουλα που χάθηκαν (χάνονται) και αυτά, αλλά κανείς δεν βλέπει, κανείς δεν ακούει...(διάβαζε την αμέσως παρακάτω ανάρτηση).
Το "λίπος" της καλοπέρασης "μπουκώνει" τις αισθήσεις, κλείνει τα αυτιά και τα μάτια... Άραγε πόσες θερμίδες καταναλώσαμε παραπάνω απ΄ ότι χρειαζόμαστε, πόσα αμπαζούρ και πλαστικές συσκευασίες πετάξαμε σε άχρηστα "δώρα"?
Για τη "λήθη και τη μνήμη" θα επανέλθουμε στο Ενημερωτικό Δελτίο του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. 01/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: