Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Συγχαρητήρια στους εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά για την αλληλεγγύη προς τους "άνεργους" συναδέλφους τους των τρένων...



Η είδηση προβλήθηκε από το σύνολο των ΜΜΕ και θα μπορούσε να είναι ακόμα και πρωτοσέλιδο ή πρώτο θέμα στην TV και στο ραδιόφωνο.
Οι 1.400 εργαζόμενοι στο ναυπηγείο Σκαραμαγκά έκαναν έρανο μεταξύ τους για να δώσουν "δώρο" από το υστέρημά τους στους 150 συναδέλφους τους που εργάζονταν στο τμήμα τροχαίου υλικού (τρένα) και ήταν απλήρωτοι από τον Μάιο του 2009.
Ο έρανος (έδωσαν όλοι οι εργαζόμενοι) απέδωσε ένα σημαντικό ποσό και έτσι δόθηκαν 1.200 Ευρώ σε κάθε έναν από τους 150 απλήρωτους για οκτώ μήνες εργαζόμενους.
Η αλληλεγγύη των εργαζομένων στο γειτονικό μας ναυπηγείο Σκαραμαγκά, που και οι ίδιοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα (ακρίβεια, ανασφάλεια για το μέλλον του ναυπηγείου) είναι υποδειγματική και πρέπει να προβληθεί.
Συγχαρητήρια στο σωματείο και σε κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά.
Κλικάρετε ΕΔΩ για να δείτε προηγούμενες αναρτήσεις.
-------------------
Και άλλο δείγμα αλληλεγγύης: Ψαράδες από την Τουρκία επιστρέφουν (κάνουν δώρο) τα κατασχεθέντα από την Τούρκικη ακτοφυλακή δίκτυα Χιώτη ψαρά. Κλικάρετε ΕΔΩ για να δείτε το ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: