Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Τα ΜΜΕ για τους Υγροτόπους: Βουρκάρι Μεγάρων, Λίμνη Κουμουνδούρου. Μεγάλη προβολή!!!



Συνέχεια την προηγούμενης ανάρτησης που κάναμε για την προβολή από τα ΜΜΕ(3/2/2010) των υγροτόπων της Δυτικής Αττικής επιπρόσθετα έχουμε:
1. Ράδιο ΚΟΚΚΙΝΟ 31/1/2010 – Στην εκπομπή «ΓΑΛΕΡΑ στους πέρας κάμπους»: Συνέντευξη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης/ παρέμβασης στη Λίμνη Κουμουνδούρου του Ανέστη Νίνου (Βουρκάρι) και του Κώστα Φωτεινάκη (ΟΙΚΟ.ΠΟΛι.Σ.). Nα έχετε υπομονή, δεν είναι στην αρχή, κάπου μετά στη μέση θα τους ακούσετε.
2. BLUE SKYTV 2/2/2010 – Μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Φωτεινάκη.
3. ALPHA TV 4/2/2010 http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=90&news_id=40847 Συνεντεύξεις: Σοφία Δημητρίου (στη Λίμνη Κουμουνδούρου), Κώστας Φωτεινάκης (Στην έκθεση φωτογραφίας).
4. SBC "Green News" για τη λίμνη Κουμουνδούρου θα προβληθεί τη Δευτέρα 08/02/2010 στις 19.00 από τον τηλεοπτικό σταθμό SBC Business Channel. Όσοι δεν το πιάνουν μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή την ίδια ώρα στο www.sbctv.gr. Συνεντεύξεις στη Λίμνη: Νίκος Καρούνης, Κώστας Φωτεινάκης.
5. Επίσης και ένα άλλο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι έχει προετοιμάσει το θέμα της Λίμνης Κουμουνδούρου και των «Πολύτιμων υγροτόπων της Δυτικής Αττικής».

Πολλές μα πάρα πολλές αναρτήσεις και δημοσιεύματα δείτε στο blog του ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ.
Επίσης στα blogs: Διαρκής Κίνηση, Λίμνη Κουμουνδούρου, Στρατοκόποι (Νέοι του ΟΙΚΟ.ΠΟΛι.Σ.)

Και πολλές αναδημοσιεύσεις σε δεκάδες blogs πριν και μετά τις εκδηλώσεις...
------
Ο αγώνας συνεχίζεται για να παρθούν μέτρα προστασίας των δύο υγροτόπων, αν και κατά μήκος της ακτογραμμής του Κόλπου της Ελευσίνας που υπάρχουν ρέματα και μικρά ποτάμια υπάρχει πλούσια ορνιδοπανίδα καθώς και στο μικρό νησάκι, μπαίνοντας στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: