Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Καμία ανοχή στις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες (οι περισσότερες είναι παράνομες).



Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛι.Σ. Χαϊδαρίου τις επόμενες ημέρες θα προβάλει το θέμα της υπαίθριας διαφήμισης. Ένα θέμα που ο διαχειριστής του blog καταπιάνεται από το 2003.
Έχουμε μια αυξημένη κινητικότητα μετά την εντολή που έδωσε ο κ.Καστανίδης (Υπουργός Δικαιοσύνης) στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την εφαρμογή του νόμου.
Σε αυτή τη φάση οι διαφημιστές αντιδρούν έντονα, οι περισσότεροι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν μια αμηχανία (ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ) και οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες συντονίζουν τη δράση τους.
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛι.Σ. έχει δώσει επί σειρά ετών μεγάλη μάχη στην προβολή του θέματος, το άρθρο που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες θα φωτίσει πολλές πλευρές της υπαίθριας διαφήμισης... Μέχρι τότε όμως...
Επισκεφτείτε το blog του Μανώλη Ανδριωτάκη με τίτλο: "Τα κέρδη υπεράνω της ανθρώπινης ζωής?"(ένας από τους ανθρώπους που αγωνίζεται και προβάλλει την παρανομία και αποκαλύπτει το τι παίζεται... και ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το θέμα για το οποίο θα "τσοντάρει" και ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛι.Σ), το blog your painted smile με τίτλο:"Αυτή η Ελλάδα πρέπει να φύγει" και το αντίφωνο του Κωστή Παπαϊωάννου με τίτλο: "Διαφημιστική ασυδοσία".
Δείτε στα ΝΕΑ τι ήταν εκείνο που έκανε τους διαφημιστές να επιτεθούν με τα "μαύρα" νεκρώσιμα.
Το θέμα είναι τεράστιο... Δείτε τις επόμενες αναρτήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: