Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ανήλικα παιδιά χρησιμοποιούνται σε παράνομες διαφημιστικές πινακίδες για να μεταδώσουν απαράδεκτα μηνύματα!!!


ΠΗΓΗ: "Ειδήσεις απ΄ το δικό μου δωμάτιο"

"Μια μεγάλη καμπάνια στις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε εξέλιξη. Η εταιρεία που εμπορεύεται είδη ένδυσης, προβάλλει το σλόγκαν «Sprider ή τίποτα!» και εικονίζει στις διαφημίσεις της ημίγυμνες γυναίκες και άνδρες να καλύπτουν τα σώματά τους με ρούχα της εν λόγω επιχείρησης, ενώ δίπλα φιγουράρουν οι τιμές των προϊόντων. Είναι γνωστό ότι οι διαφημιστικές πινακίδες είναι παράνομες γιατί συνιστούν ΚΙΝΔΥΝΟ για την οδική ασφάλεια. Πρώτον, αποσπούν το βλέμμα των οδηγών και δεύτερον συνιστούν παρόδια εμπόδια. Ο νόμος αλλά και η κοινή λογική δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφιβολιών για την επικινδυνότητα των διαφημιστικών πινακίδων. Στην ίδια καμπάνια όμως η εταιρεία πηγαίνει ένα βήμα πιο μακριά, εμφανίζοντας στις διαφημίσεις της και ανήλικα παιδιά, τα οποία ποζάρουν με νάζι το κορίτσι και συστολή το αγόρι, φορώντας μόνο το εσώρουχό τους, και κρύβοντας τη γύμνια τους με τα ρούχα της εταιρείας."
Επισκεφτείτε το blog Μανώλη Ανδριωτάκη για να διαβάσετε περισσότερα.
Το ντοκιμαντέρ του κ.Ανδριωτάκη "Δολοφονικές πινακίδες" απόσπασε το 3ο βραβείο κοινού στο 12ο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
Στο ίδιο blog έχει μια ανάρτηση για τον Μανώλη Σταυρουλάκη που οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα επειδή διαμαρτυρήθηκε για την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στο σημείο που είχε σκοτωθεί το παιδί του... (περισσότερα στο blog του Μανώλη).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ 'κομψή' προειδοποίηση για ηφαιστειακό χειμώνα-τα ιερατεία ΑΠΑΘΗ
Αναβρασμός κάτω από τα κύματα
Γιγάντιο υποθαλάσσιο ηφαίστειο απειλεί τη νότια Ιταλία
[αλλά ο ηφαιστειακός χειμώνας αφήνεται για τους “ειδικούς” εγωμανείς ]

30/03/10 16:21

Ρώμη
Τα τοιχώματα του μεγαλύτερου υποθαλάσσιου ηφαιστείου τής Ευρώπης είναι ασταθή και θα μπορούσαν να υποχωρήσουν «ανά πάσα στιγμή» προειδοποιούν οι γεωλόγοι. Η κατάρρευση του ηφαιστείου Μαρσίλι, ύψους 3.000 μέτρων, θα προκαλούσε τσουνάμι που θα σάρωνε τη νότια Ιταλία. [και ΠΟΛΥΕΤΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ που θα οδηγήσει σε κανιβαλισμό, αν συνεχίσουν 7 κατευθυνόμενα υπερπληθυσμιακά και εξουθενωμένα δις να φορολογούνται άγρια για την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ 'υπερθέρμανση', τα βιοκαύσιμα, τις ραδιενεργές λάμπες, χωρίς ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ...]
«Θα μπορούσε να συμβεί ακόμα και αύριο» δήλωσε στην Corriere della Serrao ο Ένζο Μπόσι, πρόεδρος του Εθνικού Ινστιτούτου Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας. Διευκρίνισε πάντως ότι «είναι αδύνατο να προχωρήσουμε σε προβλέψεις. Ο κίνδυνος είναι μεν υπαρκτός, δύσκολα όμως μπορεί να εκτιμηθεί.
«Οι τελευταίες έρευνές μας δείχνουν ότι το ηφαίστειο δεν είναι δομικά σταθερό -τα τοιχώματά του είναι εύθραυστα, ο θάλαμος μάγματος έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Όλα αυτά μας λένε ότι το ηφαίστειο είναι ενεργό και θα μπορούσε να αρχίσει να εκρήγνυται ανά πάσα στιγμή» ανέφερε.
Ενδεχόμενη κατάρρευση θα οδηγούσε «σε ισχυρό τσουνάμι που θα χτυπούσε τις ακτές της Καμπανίας, της Καλαβρίας και της Σικελίας» προειδοποίησε ο Δρ Μπόσι.
Το Μαρσίλι βρίσκεται βορειοδυτικά της Σικελίας, περίπου 150 χλμ νοτιοδυτικά της Νάπολης. Έχει μήκος 70 χλμ και πλάτος 30 χλμ και ο κρατήρας του βρίσκεται περίπου 450 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Τυρρηνικής Θάλασσας. Το ηφαίστειο δεν έχει εκραγεί ποτέ στην καταγεγραμμένη Ιστορία.
Η κατάρρευση των τοιχωμάτων θα προκαλούσε την απότομη μετακίνηση «εκατομμυρίων κυβικών μέτρων υλικού ικανών να δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό κύμα».
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1121669&lngDtrID=252

Nobilis είπε...

Αναδημοσιεύτηκε στο Χαμομηλάκι

Καλή Ανάσταση σε όλα τα παιδάκια