Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Έμπόλεμη κατάσταση στους δρόμους - Πρώτη η Ελλάδα στα οδικά δυστυχήματα - Κάθε μέρα 4 νεκροί - Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι υπεύθυνοι (ΟΥΣΤ βρεεεεεεεε)


[Γραφιστικό του Σπύρου - Με αυτό ευχηθήκαμε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στους φίλους και στους επισκέπτες του blog]


[Γραφιστικό του Σπύρου προσφορά στο blog - Αφορά κάθε έξοδο αυτοκινήτων (Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαιρινές διακοπές, ΣΒΚ κ.λπ]


[Φωτογραφία: Από τη διαμαρτυρία στο Θησείο την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων 25/11/2009. Στην Αθήνα η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρσι, ενώ η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου διοργανώνει εκδηλώσεις μνήμης των θυμάτων, δράσης και αφύπνισης από το 2005]

Στο blog συνεχίζουμε τις αναρτήσεις με θέματα Μετακίνησης, Οδικής Ασφάλειας, Δικαιωμάτων Πεζών και Ποδηλατών. (δείτε και τις παρακάτω αναρτήσεις). Έχουμε ήδη προαναγγείλει ότι την "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και της Ημέρας χωρίς Ι.Χ." ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ. Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τη MKO "You Are what You Do - Κώστας Κουβίδης" θα διοργανώσει εκδηλώσεις, προβολές, ποδηλατοδρομία, διαμαρτυρία για την καθυστέρηση λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ στάση Χαϊδάρι. Μια καθυστέρηση που αντικειμενικά θα "συμπαρασύρει" και τους επόμενους σταθμούς, δηλ. Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλό, Νίκαια, Πειραιά. (Δείτε το χρονικό των δηλώσεων και αντιδηλώσεων στην παρακάτω ανάρτηση).

Σας συνιστούμε να διαβάσετε το σχόλιο του Κώστα Κάρη "Κάθε μέρα 4 νεκροί" στην ΑΥΓΗ της Παρασκευής 30/7/2010.

Δεν νομίζετε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε?
ΟΧΙ μόνο ως οδηγοί, πεζοί, ποδηλάτες αλλά ως πολίτες...

Ο σύλλογός μας διευρύνει τις δράσεις του. Έχει μπει από πέρσι στην ατζέντα του η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και το 2010 θα συμπεριλάβουμε την Εθελοντική Αιμοδοσία (ετοιμάζεται το διαφημιστικό γραφιστικό μήνυμα από το Σπύρο - είναι "εισαγόμενο" από τη Γερμανία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: