Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Χαμός με την παράνομη και επικίνδυνη στάθμευση στη γέφυρα του Σκαραμαγκά και στη Λ.Αθηνών.... Το Copa Copana λειτουργεί ως "μαγνήτης" Ι.Χ.


[Φωτογραφία αρχείου, 20/6/2010 Ι.Χ.σταθμευμένα λίγα μέτρα από το Copa Copana κλείνουν την είσοδο μπροστά από την μπάρα του δασικού δρόμου]
Μας πήραν τηλέφωνο και μας έκαναν παράπονα... Μας είπαν ότι την Κυριακή στις 5/7/2010 γινόταν πάλι χάος στη Λ.Αθηνών και στη γέφυρα Σκαραμαγκά. Εκατοντάδες Ι.Χ. είχαν σταθμεύσει παράνομα και πάλι, γνωστή κατάσταση άλλωστε από πέρσι, από την προηγούμενη εβδομάδα...
Εμείς τους απαντήσαμε "τα παράπονά σας στο Δήμαρχο". Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. έκανε και πάλι φέτος δύο έγγραφα προς το Δήμο Χαϊδαρίου και στη Τροχαία Αιγάλεω. Όλοι είναι γνώστες και συνυπεύθυνοι για ότι συμβεί, τροχαίο, δυστύχημα, πυρκαγιά.
Ότι είναι "νόμιμο" δεν είναι και ηθικό... Αν και το νόμιμο ελέγχεται...
Μετά σου λένε ότι ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ.Λέανδρος Ρακιντζής είναι υπερβολικός... Είναι?
Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πια σε κανέναν. Πολίτες, σύλλογοι, επιτροπές αγώνα θα πρέπει να πάρουν την υπόθεση περιβάλλον, έλεγχος δημόσιας διοίκησης στα χέρια τους.
Και για όσους απευθύνονται σε εμάς για να δράσουμε τους λέμε..."Συντονιστείτε και συμμετέχετε στους αγώνες. Εκφράστε τη δυσαρέσκιά σας... Εμείς δεν είμαστε currier των εντολών σας. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αλλά δεν είμαστε υπάλληλοί σας. Κουνήστε και εσείς το χέρι σας..."
Αναμένετε μια συναρπαστική εβδομάδα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είχε ΔΙΚΙΟ ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: Γαλαξιακοί ΚΑΙ οι σεισμοί!
Ηράκλειτος: "Τα πάντα οιακίζει=κυβερνά κεραυνός"=γαλαξιακό ηλεκτρικό ρεύμα που συχνά πέφτει εν αιθρία, δηλ. ΧΩΡΙΣ σύννεφα, που υποτίθεται ότι τον προκαλούν, ενώ απλώς τα χρησιμοποιεί ως καλούς αγωγούς.
Γι΄αυτό και αποκαλούμε τους σεισμούς ΔΕΙΚΤΗ αναστάτωσης του μάγματος: τώρα που ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ οι σεισμοί, αυξάνονται και οι πιθανότητες ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ, για τον οποίο διάφοροι εμποδίζουν την παγκόσμια προετοιμασία με αποκέντρωση-αυτάρκεια:

Οταν κοπάζει η «βροχή ηλεκτρονίων» γίνεται σεισμός
Στο Εργαστήριο Ηλεκτρομαγνητισμού και Διαστημικής στην Ξάνθη, όπου προΐσταται ένας ιερέας - διαστημικός φυσικός, ανακάλυψαν πως όταν μειώνεται σταδιακά η ηλεκτρονική καταιγίδα που «χτυπάει» τον «παρατηρητή» δορυφόρο τους, ακολουθούν σεισμικές δονήσεις.
Μέσα στο εργαστήριο Ηλεκτρομαγνητισμού και Διαστημικής στην Ξάνθη, μια ομάδα Ελλήνων επιστημόνων μελετούσαν προσεκτικά τη «βροχή των ηλεκτρονίων», στο ύψος του γαλλικού δορυφόρου DEMETER, με τον οποίο συνεργάζονται. Οταν η ηλεκτρονική καταιγίδα σταδιακά έχανε την έντασή της, η επιστημονική ομάδα στην Ξάνθη έβλεπε επανειλημμένα ότι ήταν θέμα χρόνου να εκδηλωθεί σεισμός.
Ο π. Γεώργιος παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ερευνών του σε αίθουσα του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι πρόσφατοι καταστροφικοί σεισμοί στην Αϊτή, τη Χιλή, την Κίνα το 2009, αλλά και στην Ελλάδα, όπως στα Κύθηρα το 2006 (6,8 Ρίχτερ) και στην Ανδραβίδα το 2008 (6,5 Ρίχτερ). Τα στοιχεία και τα σήματα του δορυφόρου DEMETER που αναλύονται έχουν δείξει κατ’ επανάληψη ότι η φύση προειδοποιεί κάποιες ήμερες πριν εκδηλωθεί ο σεισμός, σύμφωνα και με άλλου είδους παρατηρήσεις που έχουν ανακοινωθεί από το νέο επιστημονικό κλάδο του «σεισμοηλεκτρομαγνητισμού».
Η μελέτη των σημάτων μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι η βροχή ηλεκτρονίων εμφανίζεται αυξανόμενη, κορυφώνεται και πέφτει σταδιακά σε χρονικό διάστημα από περίπου πέντε έως δεκαπέντε ημέρες. Αντίστοιχα την ημέρα που γίνεται ο σεισμός η παύση της ηλεκτρονικής «βροχής» σημειώνεται λίγες ώρες πριν το γεγονός. Ο κρίσιμος χρόνος της παύσης, που θα μπορούσε να είναι μια «τελευταία προειδοποίηση», κυμαίνεται από περίπου 2 έως αρκετές ώρες πριν από τον σεισμό.
Σε αρκετές περιπτώσεις προβλέπουν τη χρονική έλευση του σεισμικού φαινομένου πριν εκδηλωθεί.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=12958946#