Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η "έξοδος" των LOCAL στο Όρος Αιγάλεω/ Ιερό Αφαίας - Ιερά Οδός(βόρειος κλάδος) - Λίμνη των Ρειτών (Κουμουνδούρου)


[Η παρέα ξεκινά από το Ιερό της Αφαίας. Στη φωτογραφία δεν φαίνονται όλοι. Διακρίνονται ο Γιάννης Μιχαλόπουλος (Πρόεδρος του Ομίλου για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό στην Πετρούπολη), ο Τάσος Λύτρας (από τον Περιβαλλοντικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Περιστερίου), η Εύη Καραγιάννη και ο Σάκης Αποστολόπουλος (από τον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ. Χαϊδαρίου) κ.ά.]


[Τα πιτσιρίκια άντεξαν... Εδώ πάνω από τη Λίμνη Κουμουνδούρου]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "έξοδος" των LOCAL στο Ποικίλο Όρος που οργανώθηκε με το Συντονιστικό Φορέων για την Προστασία του Όρους Αιγάλεω - Ποικίλο και τη Λίμνη Κουμουνδούρου.
Ο Γιώργος από τη Διαρκή Κίνηση "οδήγησε" την παρέα μέσω του βορινού κλάδου της Ιεράς Οδού και ο Τάσος που έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά για την προετοιμασία της πρότασης των φορέων "Να χαρακτηριστεί ο οικοσύστημα του Όρους Αιγάλεω - Ποικίλο και η Λίμνη Κουμουνδούρου περιοχή προστασίας της Φύσης". παρουσίασε την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής.
Μετά την πεζοπορία η ομάδα κατέληξε με κέφι στο Άλσος Δαφνίου για πικ νικ bla bla...
Πάντα τέτοια... Η Δυτική Αθήνα ξεπροβάλλει...
-----------
Άλλο ρεπορτάζ έχει αναρτηθεί από τη ΔΙΑΡΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

2 σχόλια:

Νεοπτόλεμος είπε...

Κ εις άλλες τέτοιες "εξόδους" με υγεία κ χαρά!

Κώστας Φωτεινάκης είπε...

Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ προγραμματίζει μια ξενάγηση "κατά μήκος της Ιεράς Οδού" που θα ξεκινάει από το Δίπυλο (Κεραμικό) και θα καταλήξει στην Ελευσίνα.
Κατά μήκος της Ιεράς Οδού θα γίνουν στάσεις σε διάφορα σημεία όπου υπάρχουν τμήματα σε πολύ καλή κατάσταση, μνημεία κ.λπ.
Η ξενάγηση θα γίνει με λεωφορείο, η ημερομηνία ακόμα δεν έχει οριστεί, ούτε το κόστος της συμμετοχής.
Για την Ιερά Οδό δείτε το "αδελφό" Blog www.ieraodo.blogspot.com