Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 11πμ η πρωτοβουλία "ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ" διοργανώνει συγκέντρωση μνήμης των θυμάτων...



Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου συμμετέχει τις πρωτοβουλίες για τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων και την ανάγκη στήριξης των οικογενειών και φίλων που έχουν θύματα στους δρόμους.
1) Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία "Να σταματήσουμε τα τροχαία" και καλούμε τους επισκέπτες του blog να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή 21/11/2010. Δείτε επίσης δύο σχετικά ολιγόλεπτα video ΕΔΩ και ΕΔΩ.

2) Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων (Κυριακή 21 Νοεμβρίου) η ΜΚΟ "You Are What U Do- Κώστας Κουβίδης", μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Θυμάτων Τροχαίων (FEVR) παρουσιάζει την εκθεση φωτογραφίας του Paul Wenham- Clarke «Όταν οι Ζωές Συντρίβονται» στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, από τις 20 έως τις 28 Νοεμβρη.

Το Σαββατο 20 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ". Διαβάστε το πρόγραμμα της Ημερίδας ΕΔΩ.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Προωθείστε την ανάρτηση. Βρισκόμαστε σε "εμπόλεμη κατάσταση" με τα θύματα που χάνουμε κάθε χρόνο άδικα στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: