Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Paul Wenham- Clarke: "Όταν οι Ζωές Συντρίβονται"/ Μια κραυγή για τα τροχαία εγκλήματα


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων (Κυριακή 21 Νοεμβρίου), η μη κερδοσκοπική εταιρεία «You Are What U Do-Κώστας Κουβίδης» θα παρουσιάσει στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138 από το Σαββάτο 20 έως και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 την έκθεση φωτογραφίας του Άγγλου φωτογράφου Paul Wenham – Clarke «Όταν οι Ζωές Συντρίβονται».
Ο Paul Wenham- Clarke θα παραβρεθεί στην έναρξη της έκθεσης και θα μιλήσει το Σάββατο στις 12.30 σε ημερίδα για τα τροχαία εγκλήματα που διοργανώνουμε στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα σας αποσταλεί).
-Η μη κερδοσκοπική εταιρεία «You Are What U Do- Κώστας Κουβίδης» είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θυμάτων Τροχαίων (FEVR) και είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο πολιτιστικών φορέων του ΥΠΠΟΤ (ΑΜ:1146).
Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου θα συμμετάσχουμε στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία «Να σταματήσουμε τα Τροχαία».
YOU ARE WHAT U DO – Κώστας Κουβίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: O ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ. συνεργάζεται με την ΜΚΟ "YOU ARE WHAT U DO – Κώστας Κουβίδης". Ο Κώστας Φωτεινάκης συμμετέχει στην Πρωτοβουλία "Να σταματήσουμε τα Τροχαία". Σε επόμενη ανάρτηση θα παρουσιάσουμε τα στοιχεία για τα Τροχαία τον μήνα Αύγουστο. Είναι συγκλονιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: