Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Το μέλλον μας: Νέοι γονείς - Παιδιά - Ανθρώπινες αξίες - Οράματα - Αλληλεγγύη - Δικαιώματα στην: εργασία - ψυχαγωγία - υγεία - εκπαίδευσηΑγαπητοί φίλοι,

Μία πόλη (κράτος) για να αναπτυχθεί με σχεδιασμό, σύνεση, με ανθρώπους χαρούμενους που να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον, εκτός των "μεγαλεπήβολων" κεντρικών κυβερνητικών ή άλλων στόχων (ΔΝΤ, Ε.Ε. κ.λπ) χρειάζεται να έχει νέους γονείς...
...που να ανατρέφουν τα παιδιά τους με τις πανανθρώπινες αξίες της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, του σεβασμού στο περιβάλλον και στη βιοποικιλότητα, της γνώσης και της συνεχούς εκπαίδευσης, τη διατήρηση και προβολή της ιστορικής και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, της διεκδίκησης των δικαιωμάτων για ένα κοινωνικό κράτος.

Σήμερα αφιερώνουμε την Πρωτοχρονιάτικη ανάρτηση του blog στην αυτόνομη ομάδα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣάκια, που λειτουργεί με κέφι, μεράκι και υπευθυνότητα από μέλη του συλλόγου μας. Επισκεφτείτε τα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣάκια και α) Ακούστε μουσική β) Παρακολουθείστε μερικές από τις δράσεις τους ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε τις κυρίες Μαρία Μπουρδάκη, Ιωάννα Μπουρδάκη και τις φίλες τους για την προσφορά τους, και τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στις δράσεις που διοργανώνει η ομάδα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣάκια.

Καλή Χρονιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: