Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου/ Γενική Συνέλευση - ΕκλογέςΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Οικολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. στις 13/2/2011. Στη συνέλευση συζητήθηκε ο πλούσιος απολογισμός και συζητήθηκαν οι νέοι άξονες δράσεις τη διετία 2011 – 2013. Εκτός από τους δύο άξονες που ο σύλλογος έδρασε την προηγούμενη διετία, Περιβάλλον – Πολιτισμός/Ιστορία , την νέα περίοδο θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο αστικό περιβάλλον, νεολαία, διαχείριση αστικών αποβλήτων, περιβαλλοντική εκπαίδευση, επιμόρφωση.
Ο σύλλογος έχει αποκτήσει εμπειρία, αναγνωρισμένο κύρος και σοβαρότητα, οργάνωση, στελέχη και συνεργάτες, έχει αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας με φορείς και κινήματα που μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικότερα στην ύφανση του κοινωνικού ιστού της πόλης καθώς και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε στις εκλογές και οι αρμοδιότητες που ανέλαβαν τα μέλη του είναι το εξής:

Κώστας Φωτεινάκης: Πρόεδρος/ Φυσικό Περιβάλλον – Ορεινοί Όγκοι – Friends of Nature
Σοφία Δημητρίου : Γραμματέας/ Περιβαλλοντική Εκπαίδευση – Προγράμματα
Νίκος Καρούνης : Αντιπρόεδρος/ Επαφές με συλλόγους , Κινήματα πολιτών – Ορεινή Πεζοπορία
Εύη Καραγιάννη: Ταμίας/ Γράμματα – Διαχείριση απορριμμάτων
Δημήτρης Τσουκάλης : Μέλος/ Μεταφράσεις - Αλληλεγγύη
Μαρία Μπουρδάκη: Μέλος/ Αστικό Περιβάλλον – Νεολαία - ΟΙΚΟΠΟΛΙΣάκια
Πάνος Ατματζίδης: Μέλος/ Νεολαία - Σπουδές
Τζίνα Σούλη: Αναπλ.Μέλος/ Οικονομικά – Προγράμματα - Θέατρο
Μαρία Μπολτά: Αναπλ.Μέλος/ Δυτική Αττική – Εκδρομές

Ο σύλλογος πρότεινε στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Χαϊδαρίου το μέλος του Αναστάσιο Παππά - Dr. Οικονομικών Επιστημών, με αναπληρωτή τον Κώστα Φωτεινάκη (Πρόεδρο του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Δικτύου «Φίλοι της Φύσης» (Friends of Nature).

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες του OIKO.ΠΟΛΙ.Σ., στις θεματικές, είτε ως μέλη είτε ως συνεργάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο mail xpolis@gmail.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια: