Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Δευτέρα 21 Μαρτίου, ήταν μια ζεστή ποιητική - μουσική βραδιά στο Παλατάκι


[Σε λίγο αρχίζουμε. Στην οθόνη τα έξι θέματα, ποιητικοί κύκλοι που επέλεξε η Τζούλια Φορτούνη]

[Άποψη της αίθουσας στο Παλατάκι]

[Πρόβα generalle, από αριστερά προς τα δεξιά: Νίκος Καρούνης - Γκαρός, Τζούλια Φορτούνη, Γαβριήλ Χατζηβασιλείου, Εύη Καραγιάννη, Δημήτρης Τσουκάλης, Γιάννα Αγγελοπούλου]

[Πριν την έναρξη: Απόστολος Ψαρρός, Δημήτρης και Μαρία Κούνδουρου σε πρώτο πλάνο]

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ούτε και οι φωτογραφίες που "κάθε μια τους αξίζει χίλιες λέξεις" μπορούν να περιγράψουν την ζεστή ποιητική - μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Στην κατάμεστη αίθουσα στο Παλατάκι, φίλοι μας, "άνθρωποι της διπλανής πόρτας" που συναντάμε στη λαϊκή, στο καφέ, στις πεζοπορίες, στις συγκεντρώσεις, στα σχολεία, στις εφορείες, διάβασαν 36 ποιήματα σύγχρονων Ελλήνων ποιητών.
Ακούσαμε επτά εξαιρετικά ποιήματα μελοποιημένα από σύγχρονους Έλληνες συνθέτες. Στο τραγούδι (χωρίς μικρόφωνο) η Τζίνα Σούλη και στο πιάνο η Δήμητρα Ψαρρού.

Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος του Δ.Σ. Εύη Καραγιάννη και έκλεισε ο Κώστας Φωτεινάκης. Ευχαριστούμε όλους όσοι προετοίμασαν και υλοποίησαν την εκδήλωση, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου και όσους ήταν μαζί μας χθες το βράδυ.

Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου προγραμματίζει και άλλες παρεμβάσεις για τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την οικολογία. Συντονιστείτε μαζί μας...

Δείτε ΕΔΩ και το video από την εκδήλωση εκδήλωση που επιμελήθηκε η Σοφία Δημητρίου
--------
Κάτι που ακούστηκε για "Θέατρο δρόμου" δεν το διαψεύδουμε, έχει βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: