Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

το 2012 αν όλα "πάνε καλά" είναι η απάντηση του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. για τους έτοιμους σταθμούς στο Χαϊδάρι και στο Περιστέρι....Δεν μάθαμε τίποτα καινούργιο από την απάντηση του ΑΤΙΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. στην επιστολή της Πρωτοβουλίας ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ.

Δηλαδή ότι το 90-95% των σταθμών είναι έτοιμο (εκτιμούμε ότι είναι το 99% - δηλαδή όλο) και πως "Η σύμβαση για τη σηματοδότηση δεν έχει ακόμα ανατεθεί εξαιτίας της πολιτικής εμπλοκής του θέματος (SIEMENS).

Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει "η πολιτική εμπλοκή του θέματος"... Υπάρχουν δηλώσεις και φωτογραφίες Υπουργών και δημάρχων που τώρα σιωπούν (καμαρώστε τους ΕΔΩ στη 2η φωτογραφία) ότι οι σταθμοί θα έπρεπε να παραδοθούν τουλάχιστον το 2009 (αρχικά από το 2008).
Το ενδιαφέρον των δημάρχων περιορίζεται στο όνομα του σταθμού... Μπράβο κ.κ. δήμαρχοι τα καταφέρατε... Ο αγώνας σας δικαιώθηκε.... τώρα και με τη "βούλα" ο σταθμός ονομάστηκε Αγία Μαρίνα (π.Χαϊδάρι).
Με τη λειτουργία των σταθμών και την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των εργαζομένων στην περιοχή τι κάνετε; Έχετε πιει το αμίλητο νερό;

Διαβάστε περίληψη της απάντησης του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ΕΔΩ.
-----------------
"ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ": Μη μπερδέψετε το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. με το Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ - αν και έχει καποια σχέση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: