Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Επιστολή του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου προς το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ


[Αυτή η στάμπα θα είναι στα μπλουζάκια του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. - Δείτε δεξιά επάνω την πρόσκληση του συλλόγου για την Πανελλήνια Ποδηλατοπορεία Κυριακή 8/5/2011]

Ο σύλλογος συμμετέχει στην Πρωτοβουλία "ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ" και παράλληλα παρεμβαίνει για τη λειτουργία των σταθμών στο Χαϊδάρι και στο Περιστέρι.
Στο πλαίσιο των αυτόνομων δράσεων ο σύλλογος έστειλε επιστολή προς το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, έχει τυπώσει μπλουζάκια με τη στάμπα που βλέπετε στη φωτογραφία και ετοιμάζει πρωτότυπες παρεμβάσεις στους δρόμους και τις πλατείες της Δυτικής Αθήνας.
------------

ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

Εκ μέρους του Οικολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τις μεγάλες καθυστερήσεις για τη λειτουργία του σταθμού Χαϊδάρι.
Δυστυχώς τόσο στο ιστολόγιο της εταιρείας (ΕΔΩ) όσο και σε δηλώσεις των αρμοδίων της κυβέρνησης και του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ δεν υπάρχει καμία δέσμευση για την ημερομηνία λειτουργίας του σταθμού.

Οι δικαιολογίες περί εμπλοκής με τη SIEMENS δεν μας αφορούν, αφού εμείς "δεν τα φάγαμε μαζί". Αντιθέτως εμείς πληρώνουμε το εισιτήριο μας και μάλιστα προσαυξημένο κατά 40%.

Απαιτούμε να λειτουργήσει άμεσα ο σταθμός Χαϊδάρι του ΜΕΤΡΟ.
Απαιτούμε να μας δώσετε οριστική ημερομηνία λειτουργίας.

Εμείς διεκδικούμε το ΜΕΤΡΟ και συμμετέχουμε με άλλους φορείς και πολίτες στην "Πρωτοβουλία: ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ" και θα συμμετέχουμε στην Πανελλήνια ποδηλατοπορεία την Κυριακή 8/5/2011 με αυτό το αίτημα.

Σας επισυνάπτουμε α) την πρόσκληση για την προσυγκέντρωση στο Αιγάλεω β) το σύνθημα που θα έχουν στα μπλουζάκια τους οι ποδηλάτες της Δυτικής Αθήνας.

Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμη και κάθε άλλη διεκδικητική ενέργεια,
Περιμένουμε μια υπεύθυνη απάντηση όπως έχετε υποχρέωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: