Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

α) Κώστας Λάμπος: Από την εξέγερση των «αγανακτισμένων» στην επανάσταση των συνειδητοποιημένων/ β) Radio Haidari/Fortsa: Aναμετάδοση από το Σύνταγμα



Ο συμπολίτης μας Κώστας Λάμπος παρεμβαίνει στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα με το άρθρο του "Από την εξέγερση των «αγανακτισμένων» στην επανάσταση των συνειδητοποιημένων". Μεταξύ των άλλων ο Κώστας Λάμπος σημειώνει:
"...Είναι προφανές πως οι αγανακτισμένοι από την μπόχα των κομματικών, των οργανωμένων αντικοινωνικών και των απαξιωτικών χώρων ιδιώτευσης και ιδιωτίας, αποφάσισαν να ξαναποκτήσουν το Δημόσιο Χώρο, την Αγορά και την Εκκλησία του Δήμου για να καλλιεργήσουν το Λόγο, να αναπτύξουν το Διάλογο, να επεξεργαστούν τα Δημόσια ζητήματα, να αναζητήσουν τις εναλλακτικές λύσεις, να πάρουν αμεσοδημοκρατικά τις αποφάσεις τους και μέσα από τη συλλογική δημιουργική πράξη να επιδιώξουν τις προσφορότερες λύσεις για το κοινωνικό σύνολο. Έτσι δείχνουν τουλάχιστο οι πρώτες διακηρύξεις τους..."
Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.
---------------
β) Ίσως είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε το Radio Haidari και το Fortsa. Στο Radio Haidari ακούμε εξαιρετική μουσική και στο Fortsa βλέπουμε αυτήν την περίοδο ζωντανή αναμετάδοση της συγκέντρωσης από το Σύνταγμα καθώς και ποδοσφαιρικούς και άλλους αγώνες.
Για τα Radio Haidari κλικάρετε ΕΔΩ και για το Fortsa ΕΔΩ.
------------
Ένα δείγμα από τα δεκάδες video που κυkλοφορούν στο youtube -από τη συγκέντρωση της 5ης ημέρας ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: