Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Σήμερα Σάββατο - συνεχίζονται για 2η ημέρα οι εκδηλώσεις τους ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου/ Παιδικό πρόγραμμα - Εκθέσεις - Συζήτηση: "τροχαία εγκλήματα"


[Το "Κτήριο Γύζη" και ο προαύλιος χώρος που γίνονται οι εκδηλώσεις - το πρόγραμμα ΕΔΩ]

Συνεχίζονται σήμερα στον προαύλιο χώρο του "Κτηρίου Γύζη" (Παλατάκι, Χαϊδάρι) οι εκδηλώσεις του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου "Μέρες Περιβάλλοντος και Πολιτισμού 2011".


[Νικόλαος Γύζης: "Το Φθινόπωρο"]

Το πρωί στις 11:30 θα γίνει ξενάγηση στο κτήριο Νικόλου Γύζη στο οποίο ο μεγάλος ζωγράφος δημιούργησε τις "Τέσσερις Εποχές" [ΕΔΩ]και στη συνέχεια τα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣάκια θα ζωγραφίσουν και θα παίξουν στον προαύλιο χώρο.
------------------
Το βράδυ από τις 8:00 θα είναι οι μόνιμες εκθέσεις ανοικτές, θα ακούμε μουσική, θα σχολιάζουμε την επικαιρότητα και στις 9:30 θα γίνει συζήτηση για την Οδική Ασφάλεια.


Στο τα πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου θα γίνει συζήτηση για την Οδική Ασφάλεια με εισηγητή τον Νίκο Μανιό, γιατρό, εκπρόσωπο του πανελλαδικού συλλόγου "SOS Τροχαία Εγκλήματα" (ΕΔΩ)

Μια συζήτηση για τον "ακήρυχτο" πόλεμο με εκατοντάδες θύματα και χιλιάδες τραυματίες στη χώρα μας. Αξίζει να συμμετάσχουμε, να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε, ιδιαίτερα του νέους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: