Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Να σταματήσουν επιτέλους τα τροχαία εγκλήματα/ Ασυνείδητος οδηγός στέρησε τη ζωή δύο νέων 23 ετών στο Περιστέρι/ Συνεδριάζει σήμερα ο σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα

[Φωτογραφία στο Σύνταγμα, την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων από τα Τροχαία. Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ]

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός ενός τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Μπουρνάζι!

Συγκεκριμένα, στις 6 τα ξημερώματα ο οδηγός ΙΧ κινούμενος επί της οδού Παρασκευοπούλου στο Μπουρνάζι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστους λόγους και έπεσε πάνω σε δύο 23χρονους, που εκείνη την ώρα επιβιβάζονταν σε μοτοσικλέτα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, συνέχισε την «κούρσα θανάτου» και προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα όπου και τελικά ακινητοποιήθηκε.

Τα δύο θύματα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας σοβαρά τραυματισμένοι και λίγο αργότερα εξέπνευσαν.

Ο οδηγός κρατείται στην Τροχαία Περιστερίου όπου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ. Επιπλέον αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Peristeri News

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου στηρίζει τον αγώνα για την μείωση των τροχαίων και την οδική ασφάλεια. Δείτε και άλλες αναρτήσεις κλικάροντας στην ετικέτα Οδική Αφάλεια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όσο χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητό μας για να πάμε μέχρι το περίπτερο, όσο "χρειαζόμαστε" ο καθένας μας δύο αυτοκίνητα στην καθημερινότητά μας, όσο δηλαδή παραμένουμε θύματα της αυτοκινητοβιομηχανίας και του marketing, τόσο τα ατυχήματα θα αυξάνονται. Ο χώρος για τους ανθρώπους πλέον είναι ανύπαρκτος. Αυτό πρώτα πρέπει να το ελέγξουμε εμείς και μετά η όποια πολιτεία. Κρίμα και άδικο για τα παιδιά. Κουράγιο στους γονείς.