Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο Κάραβελ - Διαμαρτυρία για τις υδατοκαλλιέργειες


Μετά τα γεγονότα της τελευταίας βδομάδας, στο θέμα των Υδατοκαλλιεργειών, ήρθε η ώρα για δυναμικές ενέργειες. Καλούνται όλοι οι μετέχοντες στην Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Περιοχών που θίγονται από την ανάπτυξη υδατοκαλλιέργειας να δώσουν δυναμικό παρόν την ερχόμενη

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο Κάραβελ, 

για να λάβουμε αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην ανατροπή της πραξικοπηματικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Ειδικού Χωροταξικού των Υδατοκαλλιεργειών. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου. 

Όλοι οι φορείς που μετέχουν στην Επιτροπή καλούνται:
α) Να εκπροσωπηθούν στην σύσκεψη.
β) Να φροντίσουν για την προσέλευση όσο το δυνατό περισσότερων πολιτών.
γ) Να προσκαλέσουν στη συνέντευξη τύπου (19.00 η ώρα) τοπικούς εκπροσώπους ΜΜΕ, βουλευτές, πολιτευτές, περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες των περιοχών τους (επισυνάπτεται σχετική πρόσκληση και παρακαλούμε για την προώθησή της με μέριμνά σας)

Ο ΠΕΡΙΒΟΣ καλεί όσους ευαισθητοποιημένους πολίτες και φορείς, που δεν μπορούν να σκέφτονται ότι θα ζουν περιτριγυρισμένοι από ένα απέραντο κλουβί με ψάρια, να παρευρεθούν στην συνάντηση, συμβάλλοντας στη δημοσιοποίηση του σκανδάλου και στην πολιτική παρέμβαση ώστε να αποτραπεί η εφαρμογή της ΚΥΑ.

Perivos
Πολυχρόνη Λεμπέση 80 & Ηροδότου
Τηλ επικοινωνίας:             6977197473      
-----------------


Διαβάστε και ΕΔΩ, στους Φίλους της Φύσης: Για πρώτη φορά στην ιστορία όλων των υπουργείων Περιβάλλοντος,ο κ.Παπακωνσταντίνου, αγνόησε τόσο προκλητικά τη γνωμοδότηση θεσμοθετημένου συλλογικού οργάνου για το χωροταξικό που αφορά τις ιχθυοκαλλιέργειες!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: