Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

140.000 στρέμματα πάρκο στο Σικάγο/ Μια απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού δεν πρέπει να γίνει πάρκο γιατί είναι μεγάλο

ΣΙΚΑΓΟ 

Να υπερασπίσουμε τη δημόσια περιουσία, την εθνική ανεξαρτησία, τους ελεύθερους χώρους που δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει η Αθήνα, σε περίπτωση που το Ελληνικό καταστραφεί.
Εκτός από τους περιβαλλοντικούς λόγους, υπάρχουν και λόγοι εθνικής ανεξαρτησίας μιας και η τρόικα συμμετέχει με εκπροσώπους της στην επιτροπή για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Τα πράγματα για το Ελληνικό είναι δυσμενέστερα από την εποχή του Σουφλιά και ακόμα χειρότερα από το καλοκαίρι του 2011. Τώρα σκοπεύουν να δώσουν και την κυριότητα των επιφανειών, δηλαδή την κυριότητα του Ελληνικού, ενώ πριν έδιναν τη δυνατότητα στους "επενδυτές" να έχουν την κυριότητα των υπερκειμένων και το δημόσιο να διατηρήσει την κυριότητα της επιφάνειας.
Όμως για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε...

Σήμερα αναρτούμε την είδηση για το νέο πάρκο στο Σικάγο, έκτασης 140.000 στρεμμάτων, και την "πετάμε στη μούρη" εκείνων που ισχυρίζονται ότι "αν γίνει το αεροδρόμιο του Ελληνικού  Μητροπολιτικό πάρκο δεν θα υπάρχει μεγαλύτερο στο κόσμο".
Στη χώρα μας το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας  του Δημοσίου λέει στους επίδοξους επενδυτές του Ελληνικού «ελάτε να κάνετε ό,τι τραβάει η όρεξή σας». Διαβάστε το εξαιρετικό ρεπορτάζ της Βάλιας Μπαζού στο ΠΟΝΤΙΚΙ ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

Polykarpos είπε...

Να υπερασπίσουμε τη δημόσια περιουσία, την εθνική ανεξαρτησία, τους ελεύθερους χώρους που δεν πρό
κειται ποτέ να αποκτήσει η Αθήνα

2007-2012

Τα αποτελέσματα της Ημιτελούς οικοδομικής Ανάπλασης στο δασικό Πεδίο του Αρεως των ΑΘΗΝΩΝ

http://kyameftopedioareos.blogspot.com