Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Δεν θέλουμε μεταλλαγμένα στη διατροφή μας

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ 
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και στείλτε επιστολή διαμαρτυρίας

Κύριοι,
Με έκπληξη και απογοήτευση ενημερώθηκα από την Greenpeace, ότι η εταιρεία σας κάνει χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών. Την ίδια στιγμή μάλιστα, ισχυρίζεστε ότι δεν χρησιμοποιείτε μεταλλαγμένες ζωοτροφές.
Απαιτώ από την εταιρεία σας να εξασφαλίσει αμέσως καθαρές, μη μεταλλαγμένες ζωοτροφές. Απαιτώ να μου παρέχετε προϊόντα ποιοτικά, απαλλαγμένα από μεταλλαγμένα σε κάθε στάδιο της διατροφικής αλυσίδας. 
Ζητώ να στραφείτε αμέσως προς την καλλιέργεια εγχώριας ζωοτροφής χωρίς μεταλλαγμένα, βοηθώντας ταυτόχρονα την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας, αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή. 
Δεν θέλω να ξοδεύονται εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να εισάγεται σόγια, χωρίς να γνωρίζω πόση από αυτήν είναι μεταλλαγμένη και που καταλήγει. 
 Αντιθέτως, θέλω να επενδύσετε σε καλλιέργεια εγχώριας ζωοτροφής (κτηνοτροφικά φυτά όπως ρεβίθια, μπιζέλια, κουκιά, λούπινα). Θέλω να ξέρω τι τρώω, να ανοίξουν θέσεις εργασίας στη χώρα μας, να προωθηθεί η βιώσιμη γεωργία, να τονωθεί η ανάπτυξη. 
Παρακαλώ να με ενημερώσετε σχετικά με τις κινήσεις στις οποίες θα προβεί η εταιρεία σας για την αντιμετώπιση των μεταλλαγμένων.
Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: