Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Έχουμε αναρτήσει στο παρελθόν διάφορα σοβαρά θέματα για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τα Υποβρύχια!!!/ Ποιοι είναι οι επόμενοι; Θα ακολουθήσουν άλλοι το δρόμο που χάραξε ο Τσοχατζόπουλος;

[Υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι; Υπάρχουν ευθύνες για τον τρόπο που παραγγέλθηκαν τα υποβρύχια στη Γερμανία και για την "αλλαγή" της ιδιοκτησίας στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά;]

Η υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου και για τη διαπλοκή πολιτικών και επιχειρηματικών προσώπων παρακολουθείτε αυτές τις ημέρες στις τηλεοράσεις σας και στα άλλα ΜΜΕ.
--------------
Στο bog xpolis έχουμε αναρτήσει στο παρελθόν αρκετά θέματα για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τα Υποβρύχια. Αν έχετε υπομονή και θέλετε να το ψάξετε διαβάστε ΕΔΩ παλαιότερες αναρτήσεις στο blog.  Μια τελευταία ανάρτηση  (2/10/2011) είχε σχέση με ένα δημοσίευμα (1/10/2011) της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.
--------------------
Διαβάστε για το "χοντρό" (Fatman) (ΕΔΩ) και τους άλλους κυρίους και κυρίες στις παλαιότερες αναρτήσεις 
------------
Η ενασχόλησή μας με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά είναι συστηματική γιατί α) Είναι εντός των ορίων του Δήμου Χαϊδαρίου β) Διεκδικούμε παρεμβάσεις οικολογικού χαρακτήρα στην πρώην ακτή Σκαραμαγκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: