Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Τρία χρόνια ταξίδια με τον «Αιγιαλό» (blog)

ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΕΔΩ


Τρία χρόνια ταξίδια στον «Αιγιαλό» (blog) για τη Φύση, την Υγεία, τις Επιστήμες, τις Τέχνες και τα Γράμματα, τα Κινήματα πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος, τον Άνθρωπο και την Κοινωνία.

Επισκεπτόμενος τo blog του Αιγιαλού «ταξιδεύεις» απολαυστικά σε μια  εικαστική οικολογική «άλλη χώρα».

Πολυθεματικό blog για τη Φύση, την Υγεία, τις Επιστήμες, τις Τέχνες και τα Γράμματα, τα Κινήματα πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος, τον Άνθρωπο και την Κοινωνία.
Παράλληλα με τους συνδέσμους που προτείνει και τις επιστημονικές αναρτήσεις (ή και αναδημοσιεύσεις) αποτελεί μια χρήσιμη βιβλιοθήκη οικολογικών ιδεών και προτάσεων.
Η προσφορά του Αιγιαλού στο Οικολογικό Κίνημα και γενικότερα για την κοινωνία είναι μεγάλη γιατί, εκτός των ανωτέρω, με τις πρωτότυπες αφίσες που αφιλοκερδώς δημιουργεί για τις ανάγκες συλλόγων, κινημάτων κ.λπ.  προκαλεί το ενδιαφέρον, οξύνει τη φαντασία, και ευαισθητοποιεί όλο και περισσότερους πολίτες. Με άλλα λόγια το blog του Αιγιαλού και ο διαχειριστής του συμβάλλει στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου στις εκδηλώσεις «Μέρες Περιβάλλοντος και Πολιτισμού 2011» παρουσίασε ένα δείγμα από τις αφίσες του Αιγιαλού ως μια αναγνώριση της προσφοράς του.
Με αφορμή τα τρία χρόνια συστηματικής παρουσίας και παρέμβασης στο διαδίκτυο, ευχόμαστε  στο διαχειριστή αστείρευτη φαντασία, δημιουργικότητα και ελεύθερο χρόνο τόσο για τις ανάγκες του blog του Αιγιαλού,  όσο και για τις ανάγκες των ενεργών πολιτών και συλλογικοτήτων.

Κώστας Φωτεινάκης
Πρόεδρος του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.
Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου « Φίλοι της Φύσης» 

1 σχόλιο:

Αιγιαλός είπε...

Ένα θερμό ευχαριστώ από τον Αιγιαλό!