Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Το Πολεμικό Ναυτικό προστατεύει τα αδέσποτα ζώα - Ημερίδα με θέμα: Νομοθεσία - Συνύπαρξη με τα Αδέσποτα Ζώα- Σεβασμός στο Περιβάλλον

[Φωτ. από την εκδήλωση 15/6/2012- Δείτε το video και άλλες πληροφορίες για τα μέτρα προστασίας των αδέσποτων ζώων στο Κ.Ε. Παλάσκα ΕΔΩ]

Στη μνήμη της Πόπης Μπάκα
(Φίλη και συναγωνίστρια  για την 
προστασία του Περιβάλλοντος  
και των αδέσποτων ζώων -  ΕΔΩ)

Έχουμε ανάγκη από θετικά παραδείγματα...
Γνωρίζαμε ότι όλη η δασική περιοχή που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό, Δυτικά του Όρους Αιγάλεω (Ο.Υ.Κ., ΚΕ Παλάσκας, Κανελλόπουλος, ΚΕΦΝ κ.λπ) προστατεύεται με τον καλύτερο τρόπο από τις πυρκαγιές. 
Μάθαμε για την ημερίδα που διοργάνωσε το Π.Ν., χθες Παρασκευή 16/6/2012, με θέμα: "Νομοθεσία - Συνύπαρξη με τα Αδέσποτα Ζώα- Σεβασμός στο Περιβάλλον"  την χαιρετίζουμε, συγχαίρουμε τους διοργανωτές και την προβάλλουμε σήμερα.
Προτείνουμε η εμπειρία, η οργάνωση, τα πρακτικά μέτρα που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία στην ευρύτερη περιοχή του Παλάσκα να αξιοποιηθεί για τους μεγάλους ελεύθερους χώρους (Στρατόπεδα, Νοσοκομεία, Βιομηχανίες κ.λπ).
------------
Ακολουθεί το ρεπορτάζ από το zoo.sos ΕΔΩ 
"...Στο αμφιθέατρο του Κέντρου Εκπαίδευσης Παλάσκας μέσα στη Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά βρέθηκε το www.zoosos.gr, για να παρακολουθήσει την ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής παρουσία του αρχηγού του Γ.Ε.Ν., Κοσμά Χρηστίδη, αντιναυάρχου του Πολεμικού Ναυτικού, σχετικά με τ’ αδέσποτα ζώα.
Όσοι βρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα είχαν την ευκαιρία, να ακούσουν από εκείνους, που ασχολούνται συστηματικά με τη φροντίδα των αδέσποτα ζώων, αλήθειες και μύθους, που σχετίζονται με τα ζώα συντροφιάς και κυρίως με τα σκυλιά.
Η ημερίδα διεξήχθη υπό την αιγίδα της Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας (Ζ.Ο.Ε.Σ.)...."
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: