Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Μαρία Αρβανίτη - Σωτηροπούλου: "Αίμα ΜΟΝΟ για βρικόλακες!"


O OIKO.ΠΟΛΙ.Σ. είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για τα θέματα υγείας και βεβαίως και για την αιμοδοσία. Συχνά κάνουμε αναρτήσεις για να προβάλουμε αιμοδοσίες και για το σκοπό αυτό ο γραφίστας Σπύρος (κάτοικος Γερμανίας) μας έχει φιλοτεχνήσει τέσσερις αφίσες (ΕΔΩ)

Με οργή διαβάσαμε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ότι θα έκανε αιμοδοσία αποκλειστικά για Έλληνες και με μεγάλη ικανοποίηση την ανακοίνωση του Διοικητή του νοσοκομείου Σωτηρία κ. Γιάννη Στεφάνου ο οποίος "ενημέρωσε όλες τις υπηρεσίες ότι τέτοιου είδους διακρίσεις δεν μπορούν να γίνουν και δεν θα γίνουν στο νοσοκομείο".

Αξίζει επίσης να αναφερθεί η ανακοίνωση της  Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ): «Δηλώνουμε πως θα εξαντλήσουμε κάθε συνδικαλιστικό και νομικό μέτρο για την περιφρούρηση του πανανθρώπινου και, σύμφωνα με τα διεθνώς ισχύοντα, χαρακτήρα της ιερής διαδικασίας της αιμοδοσίας και διάθεσης αίματος και παραγώγων του».

Σας προτείνουμε να διαβάσετε το άρθρο της κας Μαρίας Αρβανίτη Σωτηροπούλου με τον επιτυχημένο τίτλο "Αίμα ΜΟΝΟ για βρικόλακες"  (ΕΔΩ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: