Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κυριακή 2/9/2012:Ξεκίνησαν οι ποδηλάτες την πορεία αλληλεγγύης - Η οροθετικότητα μπορεί να ποδηλατεί/ Η ζωή είναι δικαίωμα όλων μας...




[Φωτογραφίες από το Σύνταγμα, μία ώρα πριν την αναχώρηση]

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα ώρα 11:00. Ποδήλατα, ποδηλάτες, πεζοί και πολίτες κάθε ιδιότητας συγκεντρώνονται σιγά- σιγά. 
Πρόκειται για ένα ραντεβού, ένα ραντεβού αλληλεγγύης με μέσο το ποδήλατο. Το ραντεβού δόθηκε από τρεις ερασιτέχνες (με την κυριολεκτική σημασία της λέξης) ποδηλάτες, Ιωσήφ - Έλενα - Γιώργος.

Για έναν μεγάλο σκοπό: για να μάθει η Ελλάδα και ο κόσμος ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους είναι ισότιμες, ανεξαρτήτου φύλου, εθνικότητας, ασθένειας.. ότι όλοι μπορούν, αν θέλουν, να αποβάλλουν το σύνδρομο της προκατάληψης και του φόβου από την ζωή τους.. (από το δελτίο τύπου ΕΔΩ)

Αθήνα-Θεσσαλονίκη με το ποδήλατο ως Δούρρειο Ίππο... Με όπλα το χαμόγελο, την υπερηφάνεια μας, την αγάπη μας πρωτίστως για τον συνάνθρωπό μας..

Η προσπάθειά αυτή, πέρα από τον ηθικό της στόχο, έχει κι ένα στόχο πρακτικό και άμεσο: Τη συλλογή ενός ποσού το οποίο θα διατεθεί στις Μη Κυβερνητικές  Οργανώσεις, “PRAKSIS” και "Κέντρο Ζωής" προκειμένου να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν άτομα οροθετικά τα οποία έχουν ανάγκες επιβίωσης.

ALPHA BANK: 104 00 2002 01 9418
(μετά την κατάθεσή σας ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό στο τηλέφωνο: 210 5 20 5 200 στo λογιστήριο της PRAKSIS για να μπορέσουμε να σας στείλουμε την απόδειξή σας)

(το σάιτ της δράσης ΕΔΩ)



Διαβάστε την ανάρτηση του SOSTE με το πρόγραμμα της ποδηλατοδιαδρομής  ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: