Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

4-10 Μαρτίου: Τοπικά νέα με παγκόσμια ακτινοβολία!!!



  1. Σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου: Η ποιήτρια Τζούλια Φορτούνη συνομιλεί με τον Πάνο Σταθογιάννη στο "Άλτιον". Περισσότερα ΕΔΩ
  2. Τρίτη 5 Μαρτίου: α) στις 5:00μ.μ. συμμετέχεουμε στην συγκέντρωση - πορεία για την υγεία από το Παλατάκι στο Αιγάλεω. Περισσότερα ΕΔΩ. β) στις 7:30μ.μ. ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. διοργανώνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εκδήλωση με θέμα "Οικονομκή θέρμανση - Εξοικονόμιση ενέργειας - Περιβάλλον". Ομιλητές: Αποστόλης Πρίνος, Εμμανουήλ Καραμπίνης. Περισσότερα ΕΔΩ.
  3. Τετάρτη 6 Μαρτίου: Εγκαίνια της Φωτογραφικής Έκθεσης με θέμα "Τουρισμός που δεν πληγώνει" (αειφορία και τουρισμός). Την έκθεση και την ημερίδα (9/3/2013) διοργανώνουν οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ σε συνεργασία με συμαντικούς φορείς. Περισσότερα ΕΔΩ
  4. Σάββατο 9 Μαρτίου: Ημερίδα με θέμα  "Τουρισμός που δεν πληγώνει" (αειφορία και τουρισμός). Οι αιτήσεις για συμμετοχή στην ημερίδα ξεπέρασαν τις προβλέψεις, δεν δεχόμαστε  άλλες αιτήσεις. Περισσότερα για το πρόγραμμα ΕΔΩ.
  5. Κυριακή 10 Μαρτίου: Επίσκεψη στην Πάρνηθα με το Γραμματέα της Διεθνούς Περιβαλλοντικής Οργάνωσης Naturefriends International NFI. (Ενημερωτική επίσκεψη στις καμένες αλλά και πράσινες περιοχές)
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. προγραμματίζει εκδηλώσεις 
α) Για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 21/3/2013
β)  Για την Πρωτομαγιά και το ΜΠΛΟΚ15 (Στρατόπεδο Χαϊδαρίου) 22/4/2013.

Παράλληλα ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.  παρακολουλεί και παρεμβαίνει για τα περισσότερα οικολογικά και κοινωνικά δρώμενα στο Χαϊδάρι, στην Αθήνα, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο (μέσω των Φίλων της Φύσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: