Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Περί έρωτος και άλλων δεινών (μεθεόρτια)

[Φωτ. Δημοτική Βιβλιοθήκη]

Για 6η συνεχή χρονιά ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης διοργανώνει εκδηλώσεις και παρεμβάσεις.
Έτσι και φέτος το ραντεβού ανανεώθηκε στην αίθουσα του  Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χαϊδαρίου (Παλατάκι) που "πλημμύρισε" με στίχους, μουσική, εικόνες και με ανθρώπους.
Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Σοφία Ψαρρού - Δημητρίου η οποία παρουσίασε το ιστορικό της καθιέρωσης της Παγκόσμιας Ημέρας  καθώς και τις εξάχρονες δράσεις του συλλόγου για την Ποίηση.

Στίχους κλασσικών αλλά και νεώτερων ποιητών  "περί έρωτος και άλλων δεινών..." διάβασαν οι:  Γιάννα Αγγελοπούλου, Νίκος Καρούνης - Γκαρός, Ειρήνη Μπουρολιά, Γιώργος Ντοκόπουλος, Κατερίνα Σταθακοπούλου, Τζούλια Φορτούνη (είχε  και τον συντονισμό της εκδήλωσης), Γαβριήλ Χατζηβασιλείου. 

Μουσική έπαιξαν: Νίκη Κακιοπούλου (πιάνο), Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου (φλάουτο), Τζίνα Σούλη (τραγούδι)

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι εμείς οι άνθρωποι όταν εργαστούμε συστηματικά και σε κλίμα συνεργασίας και σεβασμού ο ένας προς τον άλλον μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά και μάλιστα αρκετές φορές χωρίς κόστος. Εκείνο που χρειάζεται είναι κέφι και μεράκι, διάθεση συνεννόησης και πολύ δουλειά.... μα πάρα πολύ δουλειά.
Ευχαριστούμε όλους όσους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συμμετείχαν ή στήριξαν και αυτή την εκδήλωση του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. και των φίλων του.

[ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: α) Θα αναρτήσουμε και άλλες φωτογραφίες β) Η εκδήλωση θα επαναληφθεί και σε άλλους χώρους και περιοχές]

Δεν υπάρχουν σχόλια: